Kan dit kæledyr blive fodboldspiller?

Kan dit kæledyr blive fodboldspiller?

28. oktober 2022 0 Af redaktionen_dk

Du er helt vild med fodbold. Mindst én gang om dagen pudser du din reolstore samling af medaljer. Men du kan godt mærke, at det er på tide at ligge fodboldskoene tilbage i skoæsken. Hunden lægger sig ved din side i sofaen, mens kampen kører i fjernsynet. Den følger godt med, og du kan mærke dens spjæt, hver gang spillerne skyder bolden afsted. Det får dig til at tænke på, om kæledyr mon egner sig som fremtidens fodboldspillere.

Katte er for egoistiske

Først spekulerer du på, om katte ikke ville være perfekte. De er super adrætte, og kan næsten vende på en femkrone. Du har oplevet på tæt hold, hvor lynhurtige de er, når du har leget lasertag med naboens kat. Måske skal det ikke være en Manx Norsk skovkat, selvom den er en nuttet, blød og pelset kat. Men pelsen kan blive et problem. Når du tænker over det, er katte heller ikke særlig gode holdspillere. Det eneste, de gør, er at have øjnene på bolden, men de afleverer den aldrig tilbage igen. Desuden keder de sig alt for hurtigt.

Hunde kommer altid igen

Hvad så med en hund? De kan være mere klodsede end en kat, men fordelene er flere. Din egen hund kommer altid med bolden, når du kaster den. Hvorfor skulle du ikke kunne lære den at aflevere bolden til en anden spiller? Hunde er også hurtige. Nogle hundes ben er dog til den korte siden, som eksempelvis verdens sødeste hund. De kan lege i timevis uden nogensinde at kede sig, hvilket er en stor fordel i en fodboldkamp. Men så igen, de kommer nok til at tygge bolden i stykker. Det går op for dig, at kæledyr sikkert ikke egner sig som fodboldspillere. Enten keder de sig, og går sin vej, eller også afleverer de bare bolden til den samme person igen og igen.