Udlev drømmen om et liv fyldt med fodbold

Udlev drømmen om et liv fyldt med fodbold

14. juni 2019 0 Af Martin

Fodbold er noget, rigtig mange mennesker nyder hver eneste dag i deres liv. Samtidig går andre måske rundt og drømmer lidt om et liv med noget mere fodbold, men aner ikke, hvordan de skal kunne realisere det. Men faktisk er der mange muligheder for at blive engageret i denne verden.

 

For selvom man tænker, at det da ikke er så lige til, så behøver det faktisk ikke være så svært, som det lyder, at blive en del af den verden, som drejer sig om fodbold. Det er selvfølgelig sværere at blive sportsdirektør hos de danske mestre end at blive frivillig ude i den lokale fodboldklub, men måske er det heller ikke altid så afgørende, hvor man havner.

 

Bliv frivillig

Frivilligheden er stor i Danmark, og det gælder også i høj grad hos de danske fodboldklubber som Brøndby IF og FC København. Det er ofte de frivillige, som holder hjulene i gang, og uden dem er det svært at drive en fodboldklub i dag. Hvis du godt kunne tænke dig at blive en af dem, så er det bare med at melde dig på banen hurtigt. Det er ikke svært at finde et sted, hvor de kan bruge et par ekstra hænder.

 

At være frivillig i en fodboldklub giver selvfølgelig først og fremmest den glæde, at man hjælper en masse andre til glæde. Det kan være børn, unge og voksne, som spiller fodbold, og der hjælper man måske til, så dette kan lade sig gøre. Det er en stor tilfredsstillelse for mange.

 

Derudover kan det give nogle fantastiske relationer og et sammenhold, man finder få andre steder. Fodboldklubber har en form for nærvær, og man kommer virkelig tæt på hinanden, når man ses så ofte. Det bliver lidt ligesom en lille familie, og man kommer hurtigt til at savne det, når man er væk fra det.

Drøm stort

Hvis du ikke udelukkende vil være frivillig, kan du selvfølgelig også vælge at gå efter noget mere. Måske har du allerede en uddannelse, som måske kunne være relevant nogle steder i fodboldverdenen. Er det tilfældet, så handler det bare om at gøre opmærksom på dig selv, for lige pludselig er der nogen, som har brug for dig.

 

Eksempelvis sidder der masser af administrative medarbejdere i fodboldklubber som AGF og AaB eller andre sportsorganisationer, og de søger naturligvis nye folk jævnligt, præcis som alle mulige andre virksomheder og institutioner.

Marker dig

I fodboldverdenen handler det grundlæggende om at markere sig. Hvis man får gjort opmærksom på sig selv, kommer man også ofte hurtigere frem i tilværelsen. Derfor skal man sørge for at gøre noget, andre vil huske. Det kan handle om, at man altid behandler andre med en stor respekt, så man huskes som en meget venlig sjæl.

 

Det kan også være, man er voldsomt grundig og derfor aldrig laver fejl. Dermed får man rygtet som en, man kan regne med, og en, som altid gør arbejdet godt. Det er sådan nogle ting, man gerne skal have siddende på sig, hvis man vil længere op i rækkerne og gøre sig bemærket.