Den perfekte gave til sportstossen i dit liv

Den perfekte gave til sportstossen i dit liv

22. november 2019 0 Af Martin

Annonce

Julen nærmer sig med hastige skridt og blandt julestemning, julehygge og juleglæde følger også en tid med juleræs. Heriblandt en lang liste over alle de mennesker du skal nå at købe en gave til inden tiden rinder ud d. 24, december.

For at mindske julestressen lidt, arbejdes der i denne artikel med en ganske særlig personlighedstype som vi alle kender, der kan være yderst vanskeligt at købe den perfekte julegave til: Sportstossen!

Den perfekte gave til sofa-sportstossen
Hvad ligger der egentligt bag ordet ”sportstosse”?
Denne term har mere end blot én mening, men i dette afsnit vendes opmærksomheden mod den type af sportstosser, der brænder for sport, og dyrker denne passion fra sofaen derhjemme med en skålfuld snacks, en god øl og et par gode venner.

En brillant ide til særligt fodbold-fansene der har en tendens til at sidde og skråle anbefalinger og reprimander af de stakkels fodboldspillere på skærmen (som af en eller anden årsag aldrig høre efter) kunne være det nye spændende spil Football Manager 2020.
Spillet kan købes gennem Steam og andre PC-gaming platforme, og giver sportsfans mulighed for at styre fodbold-verdenen som en altoverseende fodbold-guru. Modsat eksempelvis Fifa-serien, styrer spilleren i Football Manager 2020 både deres egen klub, spillere og hold.
Er din sportstosse ikke lige ”gamer” typen, kan mere praktiske gaver være vejen frem – ølkrus med deres navn og yndlingshold sandblæst ind i overfladen koster ikke alverden, men er en yderst unik og personlig gave, der kan bruges igen og igen til sportsaftnerne med gutterne.

Overvej hvordan du kan give en gave der er både praktisk til sportsaftner, men som samtidigt proklamerer: ”Dette er mit yndlingshold!”

Hvad kan man give fitness-sportstossen?

Modsat de mere afslappede sofa-sportstosser er fitness-sportstossen der hvor det sker: Hvad enten det er som spiller på fodboldbanen eller manden der træner året rundt for at være klar til triatlon, er dette manden der kæmper for deres passion med sved og tårer.

Når det gælder de dedikerede fitness-sportsentusiaster er oplevelser ofte vejen frem. En fælde mange velmenende venner og familiemedlemmer ofte falder i hos denne type, er at købe genstande der skal støtte dem i deres sport.

Men hos den dedikerede sportsentusiast, er der ofte en plan med alt deres udstyr, og det er fjollet at bruge penge på bolde til din tennis-gut hvis han kun vil bruge en helt speciel type bolde.

En bedre ide er oplevelser: Hvad med en betalt tur i kajak eller en omgang bodyflight i en vindtunnel?

Har du svært ved at finde de rette oplevelser, er det muligt at kaste blikket på eks. motion-onlines gaveliste til mænd. Vælg selv mellem de mange forslag, hvilken oplevelse din sportstosse vil elske at kaste sig ud i.

Forsøg at appellerer til deres kampgejst og forkærlighed for bevægelse.