Tænk over dette, når du planlægger polterabend

Tænk over dette, når du planlægger polterabend

27. december 2022 0 Af redaktionen_dk

En polterabend er en fejring af den kommende brudgom, i dagene før hans bryllup. Den planlægges typisk af den såkaldte ’bestman’ eller en gruppe tætte venner, og er ment som en sjov og uforglemmelig oplevelse for brudgommen på hans sidste frie aften, inden han ”bindes for livet”. Hvis du planlægger en god polterabend, er der nogle få vigtige elementer at overveje: Herunder mad, aktiviteter og underholdning.

Maden

Et af de vigtigste aspekter ved en polterabend er maden. Efter alt ved alle, at god mad er essentiel for en god aften. Uanset om du planlægger et siddende måltid eller en casual grillfest, er det vigtigt at vælge retter, der vil blive nydt af hele gruppen. Dette kan inkludere klassiske ungkarl-retter som pizza, ’vinger’ eller burgere, eller du kan vælge noget mere raffineret, som en gourmetmiddag på et god restaurant. Det kunne f.eks. være på MAM restaurant i Odense, hvor man også er tæt på nattelivet.

Uanset hvad du vælger, så sørg for at undersøge eventuelle allergier og intolerancer hos gæsterne, når du sammensætter din plan.

Aktivitet

En meget populær aktivitet til en polterabend er gokart. Denne aktivitet er en god måde at få adrenalinet til at pumpe på og sikre lidt venlig konkurrence blandt vennerne i gruppen. Uanset om du er en erfaren racerkører eller en helt grøn nybegynder, kan gokart være meget sjovt og et sikkert hit med drengene. Bare sørg for at følge sikkerhedsvejledningen og lytte til instruktionerne fra personale på gokart banen. Et godt tip: Prøv gokart i Odense – særligt hvis i alligevel spiser i byen.

Andet?

Det er altid en god idé ikke at lægge FOR mange planer til en polterabend. Det kan resultere i en dag, der er for ambitiøs. Der skal være plads til samværet og hyggen, samt det uforudsete. Men derfor kan det alligevel godt være en god idé at have en ekstra plan i baglommen.

Nogle muligheder her er en aften ude på en lokal bar eller klub, en runde fodboldgolf, eller et besøg på et nærliggende casino måske? Det vigtigste er, at du tilrettelægger dagen ud for det som brudgommen elsker. Er han typen, der ikke kan få nok med adrenalin, så slå dig løs med alt fra rapelling til motorcross, køretur i racerbil, gokart, rapelling og meget mere! Er den vordende gom mere til afslapning, hygge og gode snakke med sine venner, så tænk i baner a la prøvesmagning af øl eller whiskey, en spilaften på den lokale pub, sejlads på åen elelr andet. Det bedste du kan gøre som bestman eller en god ven, er at sørge for, din gifte-klare ven får en dag, han kan nyde og aldrig vil glemme.