Gør fodboldtræningen perfekt med træningskejler

Gør fodboldtræningen perfekt med træningskejler

27. december 2022 0 Af redaktionen_dk

Til fodboldtræningen er der 3 fundamentale elementer, der er et must have, for at få den bedste mulige træning.

Vi starter selvfølgelig med fodbolden. Herefter et mål. Og så er der træningskegler

Med disse 3 elementer, kan du få gang i en god fodboldtræning, hvad end vi snakker de yngste børn, der har deres første fodboldtræning, eller om vi snakker professionelle fodboldspillere, med mange års erfaring. 

Og så skal det jo være sjovt samtidig. Selvom det er så simpelt og åbenlyst, at disse elementer er nødvendige, kan kvaliteten stadig spille en stor rolle. Bolden kan man selvfølgelig mærke med det samme, om den er optimal. Men når det kommer til træningskegler, er det lige så vigtigt, ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Og hvorfor ikke, når vi snakker noget så “dumt” som kegler? Jo, der er nemlig nogle ting der kan spille en rolle her.

Nogle ting du skal være opmærksom på her kan være farven på keglerne. Det er bolden der har interessen, og derfor kan man hurtigt overse træningskejlen. Derfor er det vigtigt, at træningskeglerne har en meget iøjefaldende farve, så man altså ikke kan overse den, selvom man er målrettet på vej efter fodbolden og ikke løber ind i den. 

Herefter, skal den gerne have en vægt. Bare fordi at det skulle ske at blæse lidt til dagens trænings, eller at spillerens yderste tåspids skulle ske at ramme keglen – skal den stadig gerne blive stående. Dette kan også løses ved en mere flad kegle, men disse kan være sværere at se. Så det afhænger meget af øvelsen der foretages, angående valg af keglen, om det skal være en høj kegle som er mere iøjefaldende, eller en flad kegle. De flade kegler er gode, hvis det blot er en destination som en gruppe spillere står i kø bag ved. Og så blæser de ingen steder.