Sådan udfordrer du dig selv eller en du holder af

Sådan udfordrer du dig selv eller en du holder af

24. september 2018 0 Af redaktionen_dk

Elsker du at udfordre dig selv? Har du en partner, en bror eller en anden i dit liv, der elsker at udfordre sig selv? Så skal du kigge med her. Der findes nemlig masser af måder, hvorpå du kan udfordre dig selv eller en du holder af. Det kan være alt fra ballonture til bridgewalking, og det kan være så vildt og voldsomt, som du synes, det skal være.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du herunder læse om, hvordan det vil foregå, hvis du skal på en ballontur, og så kan du også læse om andre måder, du kan blive udfordret på.

Ballonture

En ballontur består af en tur i en vaskeægte luftballon. Du kan rejse til udlandet for at prøve oplevelsen, men du kan så sandelig også komme til det i lille Danmark. I blandet andet Silkeborg kan du komme på en utrolig smuk tur, og hvis du undersøger det, kan du helt sikkert også komme afsted andre steder i landet. Dog er Silkeborg det oplagte sted at flyve over, da du kan se både land, skov og søer, og det vil uden tvivl være en oplevelse, du ikke har lyst til at være foruden, når du har prøvet det.

Du kan læse meget mere om ballonflyvning på internettet, og hvis du ønsker at vide mere og ovenikøbet se en video af oplevelsen, så læs mere her. Det koster omkring 2.500 kr. og 3.500 kr. pr. person at komme til at flyve i luftballon i Danmark. Hvis du ønsker at flyve sammen med din partner i forbindelse med eksempelvis et frieri, skal du betale lidt mere – omkring 10.000 kr.

Det er lidt pebret, men om du vælger det ene eller det andet, vil det uden tvivl være en oplevelse for livet, og du vil komme ud på den anden side med et stort smil på læben. Husk dog lige at overveje situationen, hvis du er højdeskræk!

Andre udfordringer

Hvis du ønsker at udfordre dig selv på andre måder end ved hjælp af en tur i en luftballon, så frygt ikke. Der findes nemlig hundredevis af oplevelser til dig, der ikke kan sidde stille.

Bridgewalking er blevet yderst populært, og du kan i Danmark gøre det på Lillebæltsbroen. Det er helt klart den samme grad af udfordring som en ballontur, og du får på samme måde en oplevelse for livet. Naturen set fra broen på en smuk solskinsdag skulle være en helt uforglemmelig oplevelse.

Gokart er også en udfordring for dig, der gerne vil have det hele til at være lidt vildere. Du kan opleve dette de fleste steder i landet, og du er garanteret en sjov oplevelse, hvor du ikke kan holde op med at grine bagefter.

Hvis du ønsker en udfordring, hvor du kan sidde lidt mere stille, er der også mulighed for dette – og det bliver det ikke en mindre udfordrende af. Et flødebollekursus, et pizzakursus eller et vegetarkursus er gode eksempler på dette. Du bevæger dig ikke i fuld fart, men du vil uden tvivl få lidt sved på panden og lære noget nyt – og så vil du helt sikkert ende med at kunne lave noget lækker mad.