Sådan ser du Tour de France & anden sport i udlandet

Sådan ser du Tour de France & anden sport i udlandet

4. juli 2022 0 Af redaktionen_dk

Tour de France er på alles læber og efter starten i Danmark vil alle nu gerne følge med i resten af Touren. Samtidig er vi dog mange, der skal ud at rejse og dermed kan vi ikke længere bare tænde for Tv2 eller streame Tv2 Play.

Så hvordan kan man se Tour de France (og anden sport) i udlandet i 2022?

Brug en VPN og se Touren på engelsk

Du kan bruge en VPN, skifte din ip adresse til England og dér gå online på ITV og se Touren gratis. Dette er vores anbefaling, og vores tekniske hold har testet det nedenstående.

Først og fremmest skal du have et abonnement på en VPN-tjeneste med servere i England. Vi anbefaler NordVPN, men ikke alle VPN-udbydere har engelske servere.

Du kan finde andre anmeldelser af engelske VPN’er på Vpnhero.dk.

NordVPN

NordVPN har mange fordele: Prisen er lav, deres software virker på alle platforme (Windows, MacOS, iOS, Android og flere), hastigheden er høj, og så har de et væld af servere i England (og mange andre lande).

Når du har abonnement på NordVPN, skal du downloade deres program eller app på din computer eller mobil. Så logger du ind med dit brugernavn og adgangskode.

I programmet vælger du server placering ‘United Kingdom’ og trykker på ‘Connect’.

Du kan se status for forbindelsen øverst til højre – her skal der være grønt lys.

Når du er forbundet til en server i England, skal du gå ind på ITV Player (eller hjemmesiden itv.com) for at se Touren. Så vælger du blot den kamp eller det løb, du gerne vil se og trykker på ‘play’.

Husk at vælge engelsk TV

Det er vores anbefaling, at du vælger et VPN-abonnement med mange servere i England og ikke kun ét eller to. På den måde kan du undgå problemer med hastigheden og forbindelsen, hvis der er mange brugere på ét server.

Derudover skal du være opmærksom på, at der findes flere engelske tv-kanaler – ikke kun ITV. Så husk at vælge ‘United Kingdom’ i NordVPN’s program eller app, når du vil se tv fra England.

Hvad med anden sport?

Det fungerer ligesom ved Tour de France – brug en VPN til at få adgang til udenlandske tv-stationer online, så kan du se dem gratis.

God fornøjelse med touren på din sommerferie i udlandet.