Sådan kommer du i bedre form, når fodboldsæsonen er slut

Sådan kommer du i bedre form, når fodboldsæsonen er slut

3. juli 2022 0 Af redaktionen_dk

Spiller du fodbold de fleste måneder hvert år? Og er du træt af det, når sæsonen er slut? Så bør du i stedet glæde dig over, at du nu har en del uger til at blive endnu bedre, inden sæsonen starter igen.

Men hvad kan du gøre for at komme i bedre form, når fodboldsæsonen er slut? Her får du gode råd til, hvad du kan gøre for at vende tilbage til banen som en endnu bedre spiller.

Køb udstyr til hjemmetræning

Først og fremmest kan du overveje, om dit fodboldspil vil blive gavnet af lidt ekstra muskelmasse. Hvis det er tilfældet, kan du købe lidt træningsudstyr til hjemmet. Det kan eksempelvis være et par håndvægte, en træningsmåtte og en træningsbænk.

Vil du gerne undgå at købe en masse forskellige håndvægte? Så kan du nøjes med én justerbar håndvægt og spare en masse plads. Det er ofte nødvendigt at have en del forskellige vægte til forskellige øvelser, men med en justerbar håndvægt, er det let at lave forskellige øvelser med den samme håndvægt.

Find træningsudstyr til fodbold i haven

Hvis du gerne vil fokusere mere specifik på dine fodboldevner, kan du købe noget udstyr, så du kan træne dine evner i haven. Én af de mest populære træningsredskaber til fodbold er en rebounder.

Hvis du køber en rebounder, kan du lave en masse forskellige øvelser hjemme i haven, selvom du ikke har nogen at spille med. Du kan øve tæmninger, afleveringer, indlæg, hovedstød og meget andet.

Find de bedste løberuter

Hvis formen skal have et ekstra boost, kan du bruge sommerpausen på at finde de bedste løberuter i dit område. På den måde kan du holde dig i gang og vende tilbage til fodboldbanen i en endnu bedre form, end da du forlod den.

Hvis du gerne vil gøre dit løb mere specifikt i forhold til fodbold, kan du indlægge forskellige intervaller, som matcher den type løb, du laver på fodboldbanen.

Hold styr på kosten

Sidst men ikke mindst bør du holde styr på din kost, hvis du gerne vil vende tilbage i god form. Hvis du tager din fodboldtræning seriøst, er det vigtigt, at du holder styr på kosten hele året – nyd én is og en sodavand i din ferie, men husk, at den hårde træning venter lige om hjørnet. Hvis du falder af på den i din ferie, vil det tage længere tid at opnå din topform igen.