Pæneste landsholdstrøjer til garderoben

Pæneste landsholdstrøjer til garderoben

28. juli 2022 0 Af redaktionen_dk

VM i fodbold nærmer sig med hastige skridt, og snart får vi igen lov til at se verdensstjernerne repræsentere deres hjemland på den største scene. Selvom vi først og fremmest holder med Danmark, så har mange af os en trøje liggende derhjemme med et andet lands logo på, nogle pænere end andre.

Die Mannschaft – et stilsikkert valg

Er du på udkig efter en trøje, der kan passe sammen med næsten alt i din garderobe, så har Tysklands fodboldlandshold en sikker vinder til dig. Med deres hvide hjemmebanetrøje med tynde sorte striber, får du en stilren trøje, hvor der dog stadig har været fokus på detaljer omkring ærmerne. Flere mener også, tyskerne vender stærkt tilbage til denne VM-slutrunde, så med denne trøje kan du have et andet hold at støtte op om, hvis Danmark skulle ryge ud af turneringen undervejs.

VM-favoritterne fra Sydamerika

Et af de lande, der bliver set som storfavorit til at vinde dette års VM er Brasilien. Selvom Brasilien er det land, der har vundet VM flest gange, så tørster de efter trofæet, som de sidst vandt helt tilbage i 2002. Gennem senere år er de dog kommet tilbage på verdensscenen, og det er ikke kun deres flotte gule trøje, der udmærker sig. Kvaliteten af spillere er også bedre end den har været længe, og så gør det jo ikke noget, at de samtidig spiller i en utrolig flot og farverig trøje, der passer til, hvad de præsterer på banen.

De røde walisere

Et landshold som man sjældent tager i betragtning, er Wales. Dog har de før, med deres stjernespiller Gareth Bale, formået at skabe resultater til en slutrunde. Wales spiller ligesom Danmark i røde hjemmebanetrøjer, og deres nuværende trøje er bestemt værdig til en plads i garderoben. Selvom de vil være store underdogs til dette verdensmesterskab, hvor de er i gruppe med England, USA og Iran, så skal man aldrig afskrive dem. Men selv hvis de skulle ryge ud af turneringen hurtigt, så vil det være en trøje, som man sagtens kan gå med efter.