Malinee er din fodpleje og skønhedsklinik

Malinee er din fodpleje og skønhedsklinik

1. juni 2021 0 Af redaktionen_dk

Leder du efter en professionel, kyndig og erfaren hudterapeut og skønhedstekniker i Vejleområdet? Så tag ind og kig på Malinees skønhedsklinik https://malinee.dk/ . Her tilbyder vi en bred vifte af behandlinger og ydelser i en særdeles hyggelig, varm og imødekommende klinik, hvor Malinee står klar, smilende som altid, til at tage imod dig og forkæle dig. Malinee er yderst professionel og har over 20 års erfaring i skønhedsbranchen, og hun går meget op i at kunden er i centrum og skal nyde hvert et sekund af deres ophold i klinikken.

Ud af de mange behandlinger vi tilbyder, som du kan læse mere om her: https://malinee.dk/, tilbyder Malinee både større behandlinger som hårfjerning og ansigtsbehandlinger men også mindre behandlinger som en farvning og retning af bryn. Du kan også komme til klinikken for at få en yderst afslappende thaimassage eller prøve detox ansigtsbehandlingen hvor intet mindre en to tredjedele af behandlingen er ansigtsmassage. Du kan også få fine negle på både hænder og fødder med en lakering med shellac eller vinylux. Vigtigst i klinikken er at kunden altid kommer i første række og at kundens behov bliver opfyldt på allerbedste vis. Malinee tilbyder også mange forskellige fod behandlinger hvor der ligeledes er mange tilkøb tilgængelige.

Søger du ligeledes en behandling med de allernyeste teknikker og maskiner er Malinee skønhedsklinik lige noget for dig. For eksempel tilbyder vi her i klinikken laser hårfjerning med super hair removal laserbehandling, også forkortet SHR laserbehandling. Denne teknik for hårfjerning er et yderst godt alternativ til den traditionelle IPL laserbehandling. SHR virker nemlig med mindre energi men med flere impulser. Dette gør teknikken brugbar på mørk hud og på lyse hår, det er derfor muligt med SHR metoden at få fjernet hårene i ansigtet permanent. Den helt smertefrie SHR behandling er på mange måder bedre end IPL og du kan læse mere om hvorfor, lige her: