Du kan sagtens få masser af proteiner, selvom du er veganer

Du kan sagtens få masser af proteiner, selvom du er veganer

26. maj 2021 0 Af redaktionen_dk

Der er nok efterhånden ikke mange, der ikke ved, hvad det vil sige at være veganer. Der er efterhånden flere og flere, der vælger at skifte til den veganske levevej, og det er jo faktisk meget godt, for det er noget, der både er til fordel for dyrene og naturen. Det kan være, at du også har overvejet, om du skal skifte til en vegansk kost? Noget af det, der nogle gange kan holde folk tilbage fra at prøve det, skyldes ofte tvivlen om, hvorvidt det er muligt at få nok protein, når man er veganer.

Protein er ikke kød

Det er rigtigt, at kød er en rigtig god kilde til protein. Der er bare desværre rigtig mange, der tror, at det klart er den bedste kilde. Der er nogle, der er af den opfattelse, at man faktisk ikke kan fungere ordentligt, hvis man ikke får kød. Der er også nogle, der påstår, at de ikke kan blive mætte, hvis de ikke får kød. Begge dele er simpelthen noget sludder. Der er masser af andre madvarer, som der er proppet med protein, selvom det er vegansk. Der er f.eks. virkelig meget protein i bønner og nødder, og disse madvarer er der heller ikke noget usundt ved.

Du kan supplere med proteinpulver

Der er mange, der går op i at træne, som godt kan lide at gøre deres træning mere effektiv ved brug af proteinpulver. Det er ikke så underligt, for det er nem adgang til at få en masse protein, og så kan det faktisk også smage meget godt. Du vil blive glad for at høre, at man også sagtens kan få fingrene i vegansk proteinpulver. Vi er lige nu i en tid, hvor der kommer flere og flere veganske produkter på markedet, så hvis du overvejer at blive veganer, så har det aldrig været lettere.

God træning kræver tre ting

Hvis du gerne vil have succes med din træning, så kan man groft sagt koge det ned til at handle om tre ting. Det første er, at du skal forbrænde mere, hvis du spiser, hvis dit formål er at tabe fedt. Dernæst er det vigtigt, at du bliver opmærksom på, at der ikke findes noget hurtigt fiks. Hvis man gerne vil i form, så handler det rigtig meget om at være motiveret og have tålmodighed. Det vigtigste er faktisk, at man er vedholdende.