HVORDAN INFRARØD SAUNA KAN LINDRE FIBROMYALGI SYMPTOMER

HVORDAN INFRARØD SAUNA KAN LINDRE FIBROMYALGI SYMPTOMER

15. september 2022 0 Af redaktionen_dk

Hvis du er ramt af fibromyalgi, lider du sandsynligvis af ting som kroniske smerter, konstant træthed, søvnmangel og føler højst sandsynligt, at det kræver al energi i verden bare at komme igennem slutningen af ​​dagen. Hvis du genkender dig selv i ovenstående, så anbefaler jeg kraftigt, at du fortsætter med at læse. Videnskaben har nogle gode nyheder til dig!

 

Mit mål med denne artikel er at give dig et præcist overblik over forskningen udført ved hjælp af infrarøde saunaer eller infrarøde saunatæpper som b.la. kan fås hos NordicHigh som er den danske markedsleder. Behandlingen af ​​fibromyalgi og at udtrække alle de metoder, der er brugt i disse undersøgelser, så du ender med en effektiv måde at helbrede din smerte derhjemme.

 

Hvis du tror, ​​du måske lider af fibromyalgi, eller hvis nogen tæt på dig lider af det, og du vil lære mere om årsagerne, så vær meget opmærksom på, hvad der kommer nedenfor.

 

Hvad er fibromyalgi?

 

Fibromyalgi syndrom (FMS) er et kronisk syndrom karakteriseret ved udbredt smerte med specifikke ømme områder. Det påvirker over 3 millioner amerikanere hvert år og er ofte ret misforstået af offentligheden. Selvom oprindelsen og årsagerne til FMS ikke er fuldt ud forstået endnu…

 

“Omfattende forskning tyder på, at det mest fremtrædende symptom på FM, kronisk udbredt smerte, er neurogent (forårsaget/kontrolleret af/opstår fra nervesystemet) af oprindelse. Smerten synes at skyldes neurokemiske ubalancer i centralnervesystemet, der fører til en “central forstærkning” af smerteopfattelsen.

 

Denne “centrale forstærkning” er karakteriseret ved en øget følsomhed over for stimuli, der normalt ikke er smertefulde. Det er også karakteriseret ved en øget reaktion på smertefulde stimuli. Enkelt sagt kan fibromyalgi ses som at “volumenindstillingerne” af smerte i din krop er alt for høje.” 1

 

Her er nogle af de mest almindelige symptomer på fibromyalgi:

 

Lav modstand mod smerte, ømme punkter

Kroniske muskel- og skeletsmerter

Muskelforbrænding, trækninger, stramhed.

Drænende træthed og træthed

Søvnløshed eller dårlig søvnkvalitet

Depression, stress, angst

Koncentration og fokusproblemer “fibro-tåge”

Hovedpine, migræne.

Irritabelt tarmsyndrom

Øgede menstruationssmerter

Mild opvarmningsterapi ved hjælp af langt infrarød saunatæpper

I de senere år har fremskridt inden for molekylærbiologi hjulpet os med at forstå de ændringer i fysiologi og biosyntese, der opstår hos patienter efter gentagen termisk terapi. Mild opvarmning af hele kroppen har vist sig at have beroligende virkning via de sensoriske nerveender i en lang række sammenhænge.

 

Et par undersøgelser er blevet udført om virkningerne af infrarød sauna varmeterapi i behandlingen af ​​fibromyalgi symptomer, og selvom resultaterne er få indtil videre, har de været ret lovende.

 

Desuden har de fleste af de deltagende forsøgspersoner i disse undersøgelser udtrykt og bemærket en klar reduktion i mængden af ​​smerte, de følte bagefter. Alt dette uden negative virkninger. Nogle af disse undersøgelser (#4) krævede endda, at patienter blev undersøgt over en længere periode for at bevise, at de positive virkninger af behandlingen var i stand til at modstå tidens prøve.