Fire tips til coaching

Fire tips til coaching

15. september 2022 0 Af redaktionen_dk

Lær at tænke praktisk

Det kan være et praktisk mareridt at være træner, coach eller lignenden. Det kan være hæsligt at stå op hver morgen og presse alle omkring sig, inklusiv sig selv. Det tager for mange trænere og coaches verden over mange år, somme tider tyve år at mestre kunsten. Kunsten af at holde praktisk overblik over 50 spillere, økonomi og kommunikation. Medierne har det med at udstille fodbold- og sportsverdenen som nogle overbetalete idioter der har svært ved at tale på tv. Dette er din tid til at bevise er det ikke er tilfældet. Sæt dig ned og få praktisk overblik over dine spillere, jeres kommunikation, jeres praktiske transport og jeres økonomi. Det gør forskellen!

Beaukrati er her for at blive

Det kan virke som om der er endeløse mængder emails når dagen er omme. Det kan virke som om at børnenes mødre og fædre bliver ved med at have noget dårligt at sige om dig og din måde at træne på. Dettte er for at sige at vi tror på dig. VI tror på at du skal stole på dit instinkt og din måde at træne på. Havde du ikke kunne finde ud af det, havde du ikke været her til at starte med. Indfind dig med beaukratiet og ventetiden og hold fast i din intuition!

Lev for det eller forlad det

Det er en hård branche det der ingen tvivl om. Det kan være forfærdeligt hårdt. Derfor er det op til dig konstant at vurdere om det er en branche du har lyst til at blive i. for 99% af alle indvolverede betaler sportbranchen under 25.000kr om måneden. Lov dig selv at spørge dig selv om du er skabt til denne branche.

Det er ikke for alle

Det er ikke for alle. Det er der ingen tvivl om. Men det skal også være din stolthed. DU skal være stolt over at kunne overleve i en branche hvor de færreste trives. Glem aldrig det.