Find din næste massør i Lyngby på nettet

Find din næste massør i Lyngby på nettet

10. juli 2022 0 Af redaktionen_dk

Har du ondt og stive led i nakke, skuldre, lænden og ryggen? Har du nogensinde følelsen af, at smerterne og belastningerne tager din energi fra dig hver dag? Og bruger du jævnligt smertestillende midler eller muskelafslappende midler til at lindre dine gener? Hvis du har svært ved at få enderne til at nå sammen, er der måske andre muligheder. Medicin vil kun fjerne symptomerne på dine problemer; den vil ikke afhjælpe de underliggende årsager. Derfor bør du i ny og næ give dig selv en kropsbehandling, f.eks. en komplet massage af en kompetent og erfaren massør.

Hvad kan massagebehandlinger gøre for mig?

Der er flere fordele ved at få massage regelmæssigt. Ud over at selvforkælelse altid er en fornøjelse, kan en kompetent massage virkelig forbedre dit helbred og din styrke samt din ånd, så du får mulighed for at opbygge en stærkere modstandskraft mod hverdagens udfordringer.

Dine hamstrings og glutealmuskler slapper af, hvilket giver større bevægelighed. Blodgennemstrømningen forbedres, når en uddannet massør ælter dine ømme og spændte muskler, hvilket giver større fleksibilitet. De stramme muskelspændinger, der er kendt som myoser, lindres.

Myofascielle smerter og triggerpunkter forsvinder også.

Når du er fri for smerter, er dit sind også friere og kan bedre håndtere stress. Dette giver dig mulighed for at nyde livet mere og finde en større følelse af velvære.

Hvor ofte skal jeg få massage?

Hyppigheden af dine massager afhænger naturligvis af, hvor meget gavn du ønsker at opleve, og hvor mange penge du har at bruge. Hvis du blot ønsker at nyde en forkælelse lejlighedsvis, vil en massage om måneden sandsynligvis være tilstrækkelig. Hvis du derimod føler, at dit helbred kunne bruge et ordentligt boost, bør du overveje at få massage mindst en gang om ugen. Husk, at det tager noget tid, før kroppen virkelig kan høste fordelene af en massage.

Massageterapeuten kan på baggrund af sin uddannelse og ekspertise i behandling af kroppen vurdere, hvor hårdt eller let han/hun skal trykke og stryge for at hjælpe processen til at gå mere glat. Mennesker har forskellige smertetærskler, og derfor skal en massør være opmærksom på sine kunder. En kompetent og erfaren massør vil være i den bedste position til at give dig den bedste service, så din krop bliver afslappet, men alligevel får energi.

Find professionel massage i Lyngby online

Saga Massage har veluddannede og erfarne massører i Lyngby. Saga Massage tilbyder førsteklasses massage i elegante omgivelser i Lyngby Behandlerhus. Check sagamassage.dk for mere information.