Find den perfekte madkasse til dit barn

Find den perfekte madkasse til dit barn

16. november 2021 0 Af redaktionen_dk

Det lyder enkelt, men det kan faktisk godt være let af en opgave at finde den rette madkasse til dit barn. For det første er det en god idé, at madkassen kan inddeles i sektioner. På den måde undgår du, at maden bliver blandet sammen.

Derudover skal madkassen også helst være i flotte farver, som barnet synes er spændende. Når dit barn er glad for sin madkasse, er der en større chance for, at han eller hun vil spise sin madkasse. Ligesådan er det også vigtigt, at en madkasse til børn er fri for unødvendig og skadelig kemi. Derfor er en Yumbox en fremragende løsning.

Derfor skal du vælge en Yumbox til dit barn

Yumbox tilbyder dig et bredt udvalg af flotte og spændende madkasser. Madkasserne er fremstillet i flotte farver, og inden i madkasserne er der også flotte motiver. Dit barn vil uden tvivl synes, at det er en sej madkasse.

Madkassen er også nem at betjene – selv for små hænder. Derfor er det også en god madkasse til børn, da det øger børnenes selvstændighed, når de selv kan betjene deres madkasse.

Denne madkasse til børn er også helt uden skadelig og unødvendig kemi. Derfor kan du trygt lade dit barn spise sin mad herfra.

Derudover har madkassen også en praktisk indsats samt et låg med silikonefuger. Det gør nemt for dig at inddele dit barns mad i små sektioner, så al maden ikke bliver blandet sammen.

Du kan se det store udvalg af Yumbox lige her: https://loukrudt.dk/yumbox/.

Historien bag Yumbox

Madkassen er blevet designet af de to mødre, Maia og Daniela. De ønskede at designe en madkasse, der gjorde det nemmere at lave både lækre og sunde madpakker til børn. Derfor er madkassen altså designet af forældre til forældre i håb om at give børn over hele verden en mere lækker og nærende madpakke.