Den korte vej til sund mad

Den korte vej til sund mad

24. oktober 2021 0 Af redaktionen_dk

Sund mad er for mange noget, der kræver ekstra planlægning. Det er ganske enkelt lettere at købe færdigretter eller take-away. Vi har nemlig indrettet os sådan, at de mindre sunde muligheder og alternativer er langt lettere og ligger mere lige for. Men det handler også om prioriteter, og i denne artikel finder I ud af den korte vej til sund mad.

Noget af det første, man går igennem, når man ankommer til et supermarked, er frugt og grønt. Du kan derfor med fordel tage en kurv og fylde den med frugt og grønt – gerne af den tungere slags. Det vil gøre, at kurven bliver tungere og du derved har lyst til hurtigere at komme gennem butikken og få overstået dine indkøb. Ja, og som du sikkert har gættet, gør dette, at du ikke når hen til de mere usunde ting, så de når slet ikke ned i din kurv. Den helt omvendte effekt kan ske, hvis du vælger at tage en vogn i stedet.

Prøv at købe frugt og grønt via en app

Der findes forskellige muligheder for apps derude, hvor du kan bestille mad i overskud og redde det fra at blive smidt ud. Her er poser med frugt og/eller grønt, du kan vælge. Du ved ikke nødvendigvis, hvad posen indeholder, og det er derfor en overraskelse. Men det er en god måde at få spændende muligheder for sund mad på. Det kan også inspirere til at prøve nye frugter og grøntsager samt at afprøve nye retter i køkkenet.

En måltidskasse lige til døren

maaltidskassen.com finder du mere information om mulighed med en måltidskasse. Det er en nyere form for måde at få bragt sund mad direkte til din dør. Du sidder derhjemme og klikker rundt og ser på de forskellige muligheder. Når du klikker ind via linket, får du netop et overblik over de mange forskellige muligheder. Her kan du vælge efter retter eller indhold, og der er mange sunde muligheder. Med bare et par klik kan du altså vælge sundheden til ret nemt, og så skal du bare vente på at få det leveret direkte til din hoveddør.

Dette kan skabe de bedste forudsætninger for at få sund mad på bordet. Det smarte er, at det kan køre som et fast abonnement hver uge, hvor I helt automatisk får leveret den sunde mad, som er let og hurtig at tilberede.