De 3 løb du ikke må gå glip af i 2019

De 3 løb du ikke må gå glip af i 2019

12. februar 2019 0 Af Martin

For mange mennesker er det meget motiverende at have et mål, når de motionerer, og det kan for mange være en faktor, der får dem til at yde lidt ekstra. Det kan være drømmen om et vægttab, eller ønsket om at blive stærkere, eller det kan være en bestemt konkurrence, man vil kunne deltage i. Derfor har vi samlet 3 løb i Danmark, som du kan træne op til, hvis du mangler noget til at motivere dig.

 

 

Eventyrløbet i Odense

Eventyrløbet i Odense er et af Danmarks største endagsmotionsløb og ligger traditionen tro på Kristi Himmelfartsdag, der i år er d. 30. maj 2019. Til dette løb kan du enten løbe 5 eller 10 kilometer som voksen, og ruterne går både gennem naturskønne stier og på grus og asfalt. Børn kan også deltage i løbet, da der er arrangeret en 2,1 kilometer rute til dem, og alle børn modtager en gavepose, når de har deltaget i løbet. Ønsker du flere informationer om, hvad der sker af aktiviteter i Odense, kan du finde en oversigt over kulturelle og -fritidstilbud i Odense her.

 

 

DHL- stafetten over hele landet

Ønsker du i stedet at deltage i et gruppeløb, kan DHL-stafetten være et godt løb for dig.

DHL-stafetten er et årligt tilbagevendende motionsløb, der afholdes i Danmarks største byer; København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa. Løbet består af tilmeldte hold, der er knyttet til virksomheder, så ønsker du en anderledes ryste-sammen-oplevelse med dine kolleger, kan I tilmelde jer dette løb. Løbet foregår som en stafet, hvor man stiller med et hold på 5 personer, der hver skal løbe 5 km.  I år foregår DHL-stafetten fra man. 26. aug. 2019 – tor. 29. aug. 2019.

 

 

Copenhagen Marathon

Er du én af de helt hardcore løbere, der ønsker at prøve kræfter med et af de hårdeste løb i verden, er Copenhagen Marathon et godt bud.  Løbet foregår i hjertet af København, og ligger i år søndag d. 19. Maj 2019. Løbet tiltrækker både danske og udenlandske maratonløbere, og der kommer op mod 250.000 mennesker for at heppe, så du oplever med garanti god stemning, hvis du deltager i dette løb, og det kan måske give et ekstra skud af energi, hvis hele familien sammen med 250.000 andre står og hepper på dig. Hvis du går med en lille drøm om at prøve kræfter med et maraton, er Copenhagen Marathon værd at deltage i.