4 ting, du kan lave i pausen, når du ser fodbold

4 ting, du kan lave i pausen, når du ser fodbold

18. juni 2020 0 Af CyberSoup

Du kender det godt. Bedst som kampen er i fuld gang, fløjter dommeren til pause, og nu venter der 15 kedelige minutter, som bare skal overstås, inden du kan komme i gang med at se bold igen. For kort tid til at lave noget fornuftigt, og for lang tid til bare at sidde og stirre ind i tv’et.

Hvis du keder dig i pausen, har vi her fundet fire gode tips frem til, hvad du kan lave, indtil dommeren fløjter anden halvleg i gang!

Powernappe

Det er efter sigende sundt at powernappe, og du ligger formentlig allerede på sofaen i forvejen. Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og være sund, mens du ligger og venter. Luk øjnene i – hvis kampen ikke er så kedelig, at du allerede sover – og nyd så 15 minutters kvalitetssøvn indtil, at kampen fløjtes i gang igen.

Protip: er du typen, der sover tungt, så husk at stille en alarm – ellers risikerer du, at første halvleg bliver det eneste fodbold, du får set!

Hente junkfood

Findes der noget værre end at sætte sig til rette med en spændende kamp i flimmerkassen blot for at opdage 5 minutter inde i kampen, at du er vildt sulten? Her kommer pausen som sendt fra himlen – 15 minutter er lige præcis den tid, det tager at ringe til pizzeriaet, bestille en nummer 27, hente den og lande i sofaen igen, inden anden halvleg fløjtes i gang. Pizza og fodbold på samme tid – bliver det bedre?!

Spille online spil

Hvis du hverken er søvnig eller sulten, kan du i stedet finde din mobil frem. Her er der masser af sjove spil, som kun tager få minutter at spille, og som du derfor kan underholde dig selv med, mens du venter på, at kampen fortsætter. Her kan du vælge alt fra traditionelle spil såsom 7-kabale og minestryger til Mr green live casino, og alt derimellem. Eller måske endda placere et live væddemål på den kamp, du er i gang med at se!

Finde ud af hvilken fodboldkamp, du skal se bagefter!

Har du tid og lyst til at se mere fodbold, når kampen er slut? Så er halvlegen en oplagt mulighed til at tjekke dagens kamprogram ud! Her kan du helt sikkert finde en ny fodboldkamp, du skal se bagefter – og nu ved du, hvad du kan give dig til, når der er halvleg!