3 tips til at komme ind i en god træningsvane

3 tips til at komme ind i en god træningsvane

5. marts 2022 0 Af redaktionen_dk

Vil du gerne i gang med at træne igen, men har du ofte svært ved at komme ind i en god vane med din træning, kan det være, at disse tips kan hjælpe dig.

Køb flotte termojakker nu.

1 – Det skal være sjovt

For det første bør du sørge for, at det er sjovt for dig at træne. Det er klart, at du går død i træningen, hvis du ikke finder selve træningen sjov.

Er du fx ikke glad for at træne i et fitnesscenter, er det jo bare ikke den form for træning, du skal lave. Prøv i stedet at starte til klatring, udendørs crossfit, motionsløb eller noget helt andet, hvor du stadig får en masse motion, men det ikke nødvendigvis skal foregå inde i et kedeligt træningscenter.

2 – En fordel at det ligger på samme tidspunkt hver uge

Dernæst kan det også være en fordel, hvis du kan få skemalagt din træning til at ligge på det samme tidspunkt hver eneste uge. På den måde bliver det ikke så flyvsk, og efter noget tid kan du vænne dig til, at træningen fx ligger på tirsdage og torsdage.

Så skal du heller ikke gå og mærke efter hver eneste dag, om du skal træne, eller om du skal vente til dagen efter. Så ved du, at det er på disse særlige dage, der er træning, og så er der ikke noget at diskutere. Så er det jo bare afsted.

3 – Træn sammen med andre

Sidst, men ikke mindst, kan det også blive nemmere for dig at komme ind i vanen, hvis du kan begynde at træne sammen med andre. På den måde har du også en forpligtelse over for de andre, du træner med, så det er meget sværere bare at blive væk fra træningen, hvis du en dag har svært ved at komme ud af døren.

Så begynd at træn sammen med et par gode venner eller meld dig ind i en klub eller på et hold, hvor der er andre, du kan træne sammen med.

Find de billigste termodragter til kvinder her.