2 fordele ved at spille fodbold

2 fordele ved at spille fodbold

30. september 2020 0 Af redaktionen_dk

Fodbold er mere end blot at hygge sig foran TV´et med venner og brøle af dommeren når bolden tydeliges er offside, mens der gribes efter kasteskyts i form af popcorn, saltstænger og gulerodsstave.

Fodbold er også fysisk udøvelse, en kamp hvor du udfordres af både modstander og egne grænser.

Der er mange grunde til at dyrke fodbold, ikke alene er det underholdende og en god måde at holde sig i form, det har også en række andre spændende fordele du måske ikke selv har tænkt over.

Mere energi, stamina og styrke

Fodbold er ifølge flere sportseksperter en af de sportsgrene, hvor der opbygges mest stamina.
Ikke underligt, eftersom fodbold er en sport med fokus på at kunne præstere over længere perioder uden pause.

Dette betyder at du opbygger en unik udholdenhed, der ikke blot kommer dig til gode på banen, men også i andre henseende – Lige fra almen styrke der mindsker smerter i ryg og læn som følge af alderen, til hvor lang tid du som mand eller kvinde kan holde dig i gang i boudoiret.

Måske er din partner endda nødt til at anskaffe dig et voksenlegetøj for at kunne følge med!
Til alle de fodboldspillene kvinder derude: Der er ingen skam i at anskaffe en dildo, så jeres partner kan få en lille pause, når han ikke kan følge med i ”senge-kampen” længere. Vis lidt barmhjertighed overfor staklerne der ikke ligesom jer har oparbejdet en misundelsesværdig udholdenhed.

Teamwork

Fodbold fordrer en interessant dynamik hos spilleren. Individer der dyrker denne sport, udvikler naturlige egenskaber til at fungerer godt i grupper og er ofte fantastiske til at tilpasse sig præeksisterende gruppedynamikker.

Dette kunne tyde på, at det at dyrke fodbold fordre bedre evner indenfor teamwork, eller på godt gammelt dansk, fodboldspillere fungerer bedre i grupper end den gængse person.

Der har dog endnu ikke været undersøgelser med fokus på gruppesamspil, der sammenligner fodbold med andre sportsgrene såsom American football og håndbold.