Starten på kørekortet

Starten på kørekortet

7. august 2022 0 Af redaktionen_dk

Jeg sad hjemme hos min ven og spillede noget Fifa. Vi var alle samlet hjemme hos ham. Vi var 5 venner, der skulle finde ud af hvem der var den bedste til Fifa. Jeg vandt over dem alle. De var virkelig dårlige. Vi sad ellers bare og snakkede. Vi begyndte at snakke om, om vi skulle tage ud og køre. Næsten alle mine venner havde kørekort. Undtagen mig, og en af de andre som også var der. Vi var de eneste der ikke havde fået taget det endnu. Jeg har bare ikke følt at jeg har haft tid til det. Jeg er 19 år, så det kunne godt være at det var tid til at jeg fandt en køreskole som jeg gerne ville starte på. Jeg spurgte mine venner hvor de fik taget deres kørekort, for jeg kunne huske at dengang de var i gang med at tage det, der var de virkelig glad for skolen, snakket ikke om andet. De fleste havde taget det, det samme sted. En køreskole der lå i Vanløse. Den hed TopGearTrafik, og den lå ikke særlig langt fra mig. Det lød umiddelbart som et godt sted, og jeg tænkte meget over det. Der var introaften på tirsdag, hvor man kunne tage derhen og høre om forløbet. Det valgte jeg så at gøre. Jeg tog derhen sammen med min ven, og introaften var faktisk spændene. Jeg valgte at få taget min kørekort her, og jeg fik allerede af vide hvornår jeg skulle på manøvre bange, og min første teoritime. Det føltes som om at det ville gå hurtigt da de virkelig var gode til at give en sine tider, hvornår man skulle køre, og der var teoritime. Hele forløbet var spændene, og jeg var virkelig glad for endelig at få startet på det.