Skal klubhuset have med penslen?

Skal klubhuset have med penslen?

27. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

Vinduer, rammer, dørkarm

Intet giver en bolig nyt liv som en omgang maling. Om det så er hvid, blå eller grå maling så giver det din lejlighed/hus et helt nyt udtryk. Gamle vindueskarme, rammer og dørkamme kan trække en lejligheds udtryk noget så meget ned. Derfor kan det være en super god ide at give disse en omgang maling. De vil ikke blot se flottere ud men også holde langt bedre end de ellers have. For det ikke skal være meget løgn, har det også en stor hygiejnisk forskel. Støv og snavs sætter sig ikke i ligeså høj grad på glatte nymalede overflader end de ellers havde gjort på en ru gammel træ/plastikoverflade.

 

Møbler, loft og vægge

Er stole og bordet træt af den gamle maling? Er loftet begyndt at se gult ud? Har væggene efterhånden pletter og giver ikke længere det samme lys? Hvis ovenstående får en god og kraftig omgang maling kan adskillige ting ændre sig: lyset i boligen bliver betydeligt meget bedre. Lysindfaldet vil virke kraftigere og rummet vil virke større. Hele stemningen ved at træde ind i et nymalet og lyst rum vil give et smil på læben. Desuden er det langt mere hygiejnisk at have overflader der har fået et godt lag maling, og dermed en glatter overflade. På den måde sidder snavs og andre bakterier ikke ligeså godt fast som de ellers havde gjort i et ubehandlet materiale.

 

Amature, skabe og lignende opgaver

Som regel ser almindelige mennesker en maler som en professionel der ordner ens vægge. Men maleren kan udføre langt mere alsidige opgaver end man ellers havde troet. Amature, skabe og lignede genstande i boligen kan hurtigt og sikkert få en omgang maling. En professionel vil have god og effektiv forståelse for hvordan dette skal foregå, og kan pensle lige den maling som du foreslår.