Sådan holder du møder med stil  

Sådan holder du møder med stil  

13. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

Er du ansat i en virksomhed, eller driver du en virksomhed, hvor møder er en essentiel del af hverdagen? Så har du fundet den rette artikel. Der er mange måder at afholde et møde, eller et kursus, og ikke allesammen er lige effektive. I denne artikel får du et overblik over, hvad der virker bedst og i hvilke sammenhænge. Møder handler nemlig både om, hvilke fysiske rammer, som sættes, men også i høj grad om hvor forberedte de deltagende parter er. Er du interesseret i at blive bedre til begge aspekter, så læs med nedenfor. 

Digitale møder – er det vejen frem? 

Grundet Covid-19 er mange begyndt at afholde digitale møder. Selvom de ikke er lige så prangende som et flot kursuscenter sjælland, så har de alligevel holdt skansen igennem pandemien. Derfor er mange da også blevet ved med at afholde denne type møder, selvom det ikke er et krav længere. Men, mange kan nok også nikke genkendende til, at møderne ikke har den gnist, som et fysisk fremmøde har. Desuden flyder informationen heller ikke lige så godt mellem parterne, da både internetforbindelse, forsinkelse og tilbageholdenhed for at afbryde kan virke forstyrrende.  

Kursuslokaler er fortsat ubesejrede 

Dette leder os naturligvis til den konklusion, at et flot kursuscenter Sjælland, eller andre steder, fortsat er ubesejrede når det kommer til at afholde seriøse møder, hvor deltagerne forbereder sig grundigt og deler den rette information med sine kollegaer.  

Sådan forbereder du dig på et møde 

Netop forberede er altafgørende, når det kommer til et møde eller et kursus. I stedet for at skrive et helt manuskript til din del af møde, kan overordnede bulletpoints klart anbefales. Dette sikrer en mere flydende dialog og giver plads til, at du kan svare på pludselige spørgsmål om din afdeling, i stedet for at binde dig fast, til det du har forberedt.