Padel Tennis: Den nye træningstrend, som alle taler om

Padel Tennis: Den nye træningstrend, som alle taler om

24. december 2022 0 Af redaktionen_dk

Leder du efter en ny og spændende måde at komme i form på? Så skal du ikke lede længere end til padeltennis! Denne voksende sport vinder hurtigt popularitet over hele verden, og det er der en god grund til – det er meget sjovt og en fantastisk træning. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvad padeltennis er, hvordan man spiller det, og nogle af de fordele, du kan forvente af at spille denne unikke sport.

Hvad er Padel Tennis?

Padel tennis, eller blot padel, er en kombination af traditionel tennis og squash. Det spilles på en lukket bane med vægge, der ligner dem, der bruges i squash, men selve bolden ligner den, der bruges i almindelig tennis. Pointsystemet er også forskelligt fra traditionel tennis – hvert hold starter med fire point og skal nå op på seks point for at vinde spillet. Der spilles normalt bedst i to ud af tre sæt, selv om nogle turneringer kan have andre regler. Du finder padeltennis-baner nær dig, eller find padel bane online.

Sådan spiller du Padel Tennis

I modsætning til traditionel tennis, hvor man bruger en ketsjer og slår en snorebold over et net på en åben bane, er der i padel ingen net involveret i padel. I stedet samler spillerne bolden tilbage fra banens vægge, hvilket gør det til et tempofyldt spil. For at komme i gang med padeltennis skal du bruge et par grundlæggende stykker udstyr: fire spillere (to hold), ketchere og bolde.

Fordele ved at spille padeltennis

En af de primære fordele ved at spille padeltennis er, at det er en utrolig sjov måde at holde sig i form på. Med sit hurtige tempo og sine vægge, er det let at se, hvorfor så mange mennesker er tiltrukket af denne sport. Da pointsystemet er anderledes end traditionel tennis, tilskynder det desuden spillerne til at arbejde sammen som et hold – noget, der kan være gavnligt uden for banen.