Min fars 50-års fødselsdag

Min fars 50-års fødselsdag

27. februar 2023 0 Af redaktionen_dk

Det var endelig weekend. Jeg var så glad. Jeg skulle bare slappe af weekenden lige inden min fars fødselsdag. Han havde nemlig fødselsdag på søndag. Det var stort. Han bliver de helt store 50 år. Jeg glædet mig virkelig til at fejre ham. Vi har købt en helt masse pynt fra shop.festgear.dk, hvor vi har pyntet et helt telt, som vi har lejet fra festgear.dk. Det skulle virkelig være noget stort. Vi har inviteret hele familien, så vi bliver nok omkring 30 mennesker. Jeg glædet mig virkelig. Men i dag skulle jeg bare slappe af. Jeg fik måske en veninde på besøg senere. Jeg startede lige med at spise noget mad. Jeg var så sulten. Efter det tog jeg så et dejligt langt bad. Efter badet kan jeg se at min veninde har skrevet. Hun svarede at hun kunne komme om en time, så det gjorde hun så. Vi så en god film, og snakkede ellers bare meget, hun blev har ret længe, at det faktisk endte med at hun sover over. Næste dag, gjorde jeg lige teltet helt klar til min fars fødselsdag. Jeg fik dækket borde, og sat resten af pynten op som der manglede. Det blev så næste dag. Det var endelig min fars fødselsdag. Hele familien kom, og det var så hyggeligt. jeg var så glad for at vi kunne give min far en rigtig god dag på hans fødselsdag. Han blev virkelig glad, og han fik også en del gaver. Det endte også med at være en lang fødselsdag. De fleste gæster blev her helt til aften. Efter festen var færdig begyndte jeg så rydde op. Teltet skulle jo tilbage, da det kun var noget som vi havde lejet. Men jeg var så glad for at vi gjorde det. Det gjorde det hele bare så meget hyggeligere.