Mad til holdet

Mad til holdet

16. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

Sæsonen er ved at nå sin afslutning. Dagene som i har brugt som til fodbold er slut ind til næste gang. Derfor er det også tid til at nyde hinandens selskab en sidste gang. Der er lagt planer om fest og dertilhørende skal der selvfølgelig også indgå noget mad. For ingen lang fest uden noget mad i maven. Spørgsmålet er så hvad det skal være, for der er mange munde at mætte og mange forskellige smagsløg. Læs med i denne artikel og få et par gode ideer som vi har tænkt på.

Aften

Såfremt det gælder, at der skal mad indenbords om aftenen, så kan det være knivskarpt at kigge på de forskellige cateringsfirmaer. Man kan rent faktisk komme rigtig langt for få penge. At gå klassisk i denne her situation er en virkelig god idé. Ovnbagte kartofler, salat, en masse forskellig kød, sovs og noget dressing. Lavet på den rigtige måde er det slet ikke så kedelige som det lyder. Gode tilberedningstider og krydrer mad som alle kan lide. Vi håber i hvert fald at et par store fodbold drenge vil kunne komme igennem sådan en buffet som denne uden problemer.

Grill

Måske en af dem der altid virker. Træneren over dem alle. Han har startet grillen. Pølserne er lagt på, og der er alt det tilbehør til som der skal. Fadølsanlægget er godt brugt, og pølserne er ved at være færdige. Snakken den går som den sjældent har. Ristede løg, og div. dyppelse. De står klar på bordet. Ikke så formelt, men det skal der ikke altid bruges til en fodbold afslutning. Glæden er høj hos de fleste. Og det skal den nok blive ved med. Invester i nogle ordentlige slager pølser, så går man helt sikkert ikke galt i byen .

Frokosten

Afslutningen starter tidligt, der skal serveres noget mad til frokost tid. En masse drenge skal have fyldt op i depoterne. Smørrebrød, nemt at bestille og nemt at forholde sig til for de fleste. God energi i rugbrød og masser muligheder at vælge imellem.  Prøv det nu. Det her er et solidt valg.