Velvære er livet med hund

Velvære er livet med hund

27. april 2023 0 Af redaktionen_dk

Livet med en hund er et liv med velvære

Rigtig mange steder slås mennesket generalt med dårlig velvære. Et af de helt store emner er at vi mennesker ikke får nok motion og rør os nok. Det giver livsstilssygdomme og er en kæmpe belastning for samfundet og for helbredet i det hele taget.

Her kommer livet med hund ind i billedet. Sidder du fast i det travle arbejdsliv og får du ikke gået dine 10.000 skridt, så er en hund måske svaret på en mere aktiv livsstil. 

Med en hund kommer ud ud hver dag og er aktiv

Med en hund kommer du ud hver dag og du er aktiv. Alternativet er netflix på sofaen eller i sengen, rigtig mange kender den rutine. Det går hurtigt hen og bliver en kedelig vane og derfor er det måske en ide at se om livet skal ændres liv.

Livet med hund gør du kommer ud og bevæger dig, du får gået og løbet lidt og får du rørt din krop lidt hver dag bliver det til utrolig meget på et helt liv. Rent socialt gør det også underværker at du kommer ud.

Du bliver social med en hund

Har du først hund møder du utrolig mange mennesker på din vej. Det kan være på stranden hvor du har hunden med ud, her kan du møde mange andre mennesker. Det kan også være i skoven, eller så populært som det er på Campingpladsen. 

Har du en sød hund tøjret til et jordspyd til hunden vil du erfarer mange kommer hen og vil nusse din hund. Her falder man i snak og det er meget socialt. Går du lange ture med hunden vil du også erfarer at man stopper op når man møder andre hundeejere og på den måde kan man faktisk skabe relationer og sågar venskaber igennem livet.

Det er værd at overveje om du skal skifte livsstil og få mere velvære og et aktivt liv med hund.