Velkommen hos Logos Consult – vi er specialister i ERP

Velkommen hos Logos Consult – vi er specialister i ERP

27. november 2022 0 Af admin

Hos Logos Consult finder du konsulenter og udviklere, der er specialister i ERP programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV og Navision.

Overvejer du at få et job som konsulent, så søger firmaet konsulenter til teamet. Her får du mulighed for at arbejde med ERP projekter hos store og mellemstore danske virksomheder. Du kommer til at stå for workshops hos kunden og rådgive om anvendelse af programmet i forhold til virksomhedens arbejdsgange og mest kritiske forretningsprocesser. Som konsulent kommer du også til at sætte programmet op for kunden samt levere support efter implementering.

Logos Consult blev etableret i 1997 og leverer implementering, vedligehold og support af Microsoft Dynamics 365 Business Central, som tidligere hed Dynamics NAV og Navision. Virksomheden har mange kunder i Danmark og leverer løbende support til disse kunder på Business Central programmet. Kunder får både vedligehold og løbende opdatering af Business Central, hvis kunden ønsker det.

ERP betyder Enterprise Ressource Planning, og ERP programmer har eksisteret i mange år. Programmet er efterhånden blevet et uundværligt softwareprogram på en arbejdsplads. Økonomimedarbejdere anvender det til at styre bogholderiet; kontoplanen, styring af debitorer og kreditorer, integration til bank mv. Indkøbere kan anvende programmet til at styre indkøb og varebeholdning på lageret. Et ERP program kan også anvendes til projekt- og produktionsstyring. Business Central er et omfattende program med mange muligheder. Hos Logos Consult handler det om at hjælpe kunder med at effektivisere arbejdsgange. Det handler om at kundens medarbejdere kan opnå tidsbesparelser, enklere arbejdsprocesser, fejlminimering og bedre datakvalitet.

Logos Consult har gennem flere år skrevet lærebøger og manualer til Business Central. Bøgerne kan man købe online og anvende som opslagsværker eller vejledninger til regnskabsopsætning. Bøgerne er egentligt skrevet til de kurser, som Logos Consult afholder. Her bruges bøgerne til undervisningen og er baseret på et fiktivt regnskab, hvor man kan oprette varer, debitorer mv. Formålet er, at man lærer Business Central programmet at kende ved at arbejde med praktiske opgaver og prøve at oprette data, trække rapporter, filtrere mv. i programmet. Alle kan deltage på Logos Consults kurser. Det er ikke kun forbeholdt kunder. Man kan tilmelde sig på virksomhedens hjemmeside.

Hos Logos Consult arbejder man i teams om kunders ERP implementering. Man er ofte et par konsulenter og udviklere, der arbejder på projektet. Konsulenter er i dialog med kunden om opsætning og forretningsprocesser. Konsulenter kan også hjælpe kunder med at teste opsætning i programmet inden programmet endeligt installeres ved ”go live”. Udviklere programmerer i ERP programmet, og sørger for at tilretninger, integrationer mv. fungerer. Efter implementering af programmet kan konsulenter hjælpe ved evt. fejlmeddelelser eller spørgsmål fra kunden om programmet. Overvejer du at blive kunde hos Logos Consult, kan du tage fat i virksomhedens salgsafdeling. Her kan du høre mere om hvordan virksomheden kan hjælpe din virksomhed med ERP.