Sommerhustur med gutterne

Sommerhustur med gutterne

9. august 2021 0 Af admin

Hverdagen er fyldt med stres og jag, hvor dagen kan være fyldt af sure pligter med alt fra aflevering af børn i børnehaven, møder og travlhed på arbejdet, kø på motorvejen, indkøb i supermarkedet, madlavning og endelig putning af børnene.   Derfor kan alle få brug for at komme hjemmefra.

Her kan en tur i sommerhus i Danmark være en rigtig god idé.   Lej et luksus sommerhus for en weekend og inviterer alle gutterne med på tur.  Danmark er fuld af spændende områder til sommerhusophold, men når det gælder en drengetur, så er det selve sommerhuset, som er det vigtigste.   Lej derfor et sommerhus med sauna – og gerne med swimmingpool eller et stor spabad – og det er ekstra fedt, hvis huset også har et aktivitetsrum med et billard bord.

Sæt fed musik på anlægget og tag kolde øl med i poolen eller spaen.  Hvis sommerhuset ligger tæt ved havet eller en badesø, så skal hele gruppen selvfølgelig også en tur i vandet. Og afslutningsvis kan I få varmen igen i saunaen. Så er der rigtig dømt mandehørm.

Maden må man heller ikke glemme.  Her kan det være en god idé at gøre lidt ekstra ud af det, men gode madopskrifter og kvalitetsråvarer.  Køb gode bøffer og pølser direkte hos slagteren og tilbered dem på grillen.  Spar på grøntsagerne og køb i stedet nogle dyre flasker rødvin.

Efter en fantastisk herremiddag, så tag et spil billard (hvis sommerhuset har et sådant) eller hvis vejret tillader det, så tag et spil kongespil, ølstaffet eller beer pong.    Er I ikke til aktiviteter, så arranger en gang ølsmagning eller nyd nogle eksotiske cocktails.   Del evt. opgaven ud til hver gæst, således at hver gæst har til opgave at medbringe ingredienser og servere en cocktail for de øvrige gutter.

Den efterfølgende dag vil sandsynligvis byde på tømmermænd, men de kan fint dulmes med bestilling af takeaway og hygge med nogle gode gamle klassiske actionfilm.

Uden tvivl venter der en super hyggelig weekend med gutterne, hvor der er dømt mandehørm.