Randers FC er byens stolthed

Randers FC er byens stolthed

3. marts 2022 0 Af admin

Randers FC er byens stolthed. Klubben har en lang og succesfuld historie og har produceret nogle af de bedste fodboldspillere i Danmark. I de seneste år har Randers FC haft det lidt svært, men de er fast besluttet på at gøre et comeback. Fansene står bag dem hele vejen, og de er sikre på at bringe succes tilbage til Randers.

Randers er en stor by

Randers har stor passion for fodbold. Klubben blev grundlagt i 1903 og har været en del af det danske fodboldliga-system siden 1913. Randers FC har vundet det danske mesterskab tre gange senest i 2011. De har også vundet den danske pokal fire gange, hvor den seneste sejr kom i 2015. Klubben har produceret mange store spillere, herunder de tidligere danske landsholdsspillere Michael Laudrup og Allan Simonsen. Randers FC har i de seneste år haft det lidt svært, men de er fast besluttet på at gøre comeback. Fansene står bag dem hele vejen, og de er sikre på at bringe succes tilbage til Randers.

Du kan følge med i klubben og læse sportsnyheder fra Randers i Randers Amtavis.

Rander Amtavis

Det er den lokale avis i Randers, og her kan du følge med i, hvad der sker i Randers og omegn. De dækker de nyeste nyheder, så du kan følge med, i alt lige fra sport, politik, sociale arrangementer og meget mere.

Ønsker du mere specifikke nyheder fra sportsklubben, så bør du kigge på Randers FC’s officielle hjemmeside, og her kan du finde alle de seneste nyheder og oplysninger om klubben. Du kan også købe billetter og merchandise og blive medlem af fanklubben til attraktive priser.

Randers Amtavis blev dannet tilbage i 1810, hvor den dengang var en konservativ avis, i dag er den politisk uafhængig. Du kan tegne dit abonnement for kun 8 kroner om dagen, og så får du en lang række gratis tilbud oven i.