Paddleboarding i Danmark

Paddleboarding i Danmark

14. april 2022 0 Af admin

Paddleboarding er en god måde at tilbringe tid på vandet og nyde naturen. Det er også en god træning, da det kræver, at du bruger hele kroppen til at padle. Paddleboarding er en relativ ny sport, men den har hurtigt vundet popularitet på grund af dens mange fordele.

Der er mange steder i Danmark, hvor man kan paddleboarde. Her giver vi dig en oversigt over en stribe af unikke destinationer for paddleboarders:

Roskilde Fjord

Nummer 1 destinationen er ifølge os Roskilde Fjord, som er et fantastisk sted at paddleboarde. Du kan finde mange forskellige butikker, der udlejer paddleboards. Det er også et roligt sted at paddleboarde, så det er perfekt for begyndere.

Stevns Klint

Stevns Klint er en anden fantastisk paddleboarding-destination i Danmark. Her kan du opleve nogle af de mest imponerende klipper i landet. Du kan også padle langs kysten og se på dyrene i havet.

Middelfart

Middelfart er en by beliggende ved Lillebælt. Dette er et godt sted at paddleboarde, fordi du har mulighed for at se det smukke Lillebælt fra vandet. DU skal dog være opmærksom på, at der kan være meget strøm ved Nordstranden i Strib og andre omkringliggende steder.

Frederikssund

Frederikssund ligger nord for København og er også et fint valg, hvis du skal ud og paddleboarde. Du kan desuden tage kurser i paddleboarding, og der er endda en roklub i byen, som har en SUP-afdeling.

Hellerup

Er du interesseret i flere områder tæt på København? I så fald kan du tage til Hellerup, som ligger nord for hovedstaden. Stranden i Hellerup er også super god til vandsport, og det er ikke kun SUP-folk du ser på vandet, men også windsurfere og roere.

Århus

Både nord og syd for Århus er der rig mulighed for at pumpe boardet op og tage en tur ud i det blå hav. I den nordlige del kan du tage ud fra bl.a. Den Permanente og Bellevue Strand, og i den sydlige del af byen kan du padle fra f.eks. Den Uendelige Bro eller Ballehage Strand.