Ny multisal til din skole?

Ny multisal til din skole?

19. juli 2022 0 Af admin

Hvis du er arbejdende på en skole, eller måske endda forstander og der stadig ikke er multisal på matriklen, er det på tide at få anskaffet sig en.

Hvad er en multisal?

En multisal kan være alt fra et idrætsområde til en håndbold-bane. Kort sagt er det lige præcis det fælles rum man har brug for på en skole. En multisal har mange kvaliteter. Man kan bruge den til morgensamlinger med sang og taler, til store arrangementer hvor forældrene er inviteret eller det mest normale; idræt. Tit er salen med ribber i siderne, så man kan lave mange former for idræt. Mange bruger deres til dans, stikbold, badminton eller andet. Der er mange muligheder med den rette multisal.

Hvorfor?

Som skole skal man have idræt på menuen, og det er ikke altid lige sjovt når det regner og koldt. Så er det godt man har en multisal! Et fællesrum for eleverne, hvor man kan have det sjovt i trygge og sikre omgivelser. Det passer perfekt tæt på skolens badefaciliteter, som de naturligvis har. Desuden er det letter for lærerne at holde styr på eleverne når de samles indenfor. Og hvis akustikken er udviklet korrekt er lyden god og man kan spare på stemmen. Udendørs skal man automatisk råbe mere og give meget mere af sig selv.

Hvordan anskaffer man sig en multisal?

At anskaffe sig en multisal er lettere end man lige tror. Man kan nemt finde eksperter på de forskellige områder der vil give vejledning og tilbud på det du skal bruge. Man skal blandt andet have et underlag i form af et sportsgulv, da det skal have en vis skridsikkerhed og ikke være får hårdt at lande på. Derudover skal man naturligvis have dannet rammerne for stedet, og man skal derfor have fat i et håndværkerfirmer der er vant til at bygge større sale og haller.