Med en gammeldags safety razor før fodbold

Med en gammeldags safety razor før fodbold

17. juli 2022 0 Af admin

Kender du det at du gerne vil være nybarberet og frisk til fodbold? Måske gør du, jeg gør i hvert fald. I mange år har jeg brugt barbergrej med plastikdele, som oftest går i stykker. Eller grej hvor når jeg skal skifte barberblade, så skal jeg forbruge mere plastik, plastik og atter plastik. 

 

Men med en gammeldags safety razor barberskraber, så behøves du slet ikke at bruge så meget som et gram plastik. Det er der faktisk flere og flere produkter efterhånden som tilbyder. Produkter som ikke har plastik i sig byder ofte også på en anden kvalitet, og det er netop kvalitet. 

Jeg tror at plastik er kommet for at forsvinde, en døgnflue om man så må sige. Eller måske en 200 års flue. I fremtiden vil de se tilbage på os med medlidenhed i sindet, og tænke, hvor var det vildt at de brugte alt det plastik. 

 

Ræset er begyndt og safety razor ligger i front

Som du ved, så har hår en forfærdelig høj vindmodstand, med en safety razor, vil din barbering blive tæt og din hud åleglat. Det er ikke en dårlig idé med åleglat hud, specielt ikke når det skal gå hurtigt. De gammeldags barberskrabere, safety razors, er bare lige sagen hvad det angår. hvem vil ikke være hurtigst i en fodboldkamp, jeg tænker de færreste. 

 

Når to fodboldspillere løber den for evigt vigtige duel, hvem kommer først, det gør selvfølgeligt den med den tætteste barbering, for han eller hun for den sags skyld, har jo mindre vindmodstand for søren. 

 

Safety razor er gammeldags men nu på mode

 

Der er flere og flere der har fået øjnene op for de syleskarpe safety razors, og det er jo altså bare fordi, de er gode, ikke andet. Plastik brandsne, fedt ord ikk, har jo brandet sig med det ene og det andet, men når alt kommer til alt, så er den mest naturlige vej, som regel den rigtige. Det er her de gammeldags barberskrabere kommer ind i billedet. 

 

Alt det andet uden plastik

Den bæredygtige og miljøvenlige mode og økologisk tøj vinder frem, det kan vi se på alle mulige tendenser, og specielt på Google kan vi se det. Flere og flere søger på de gode grønne ting og sager, og der er det ikke tosset at gå på udkig. Der er nemlig rigtig meget godt at finde.