Lev uden lednings oplader 

Lev uden lednings oplader 

24. marts 2021 0 Af redaktionen_dk

Lev uden lednings oplader 

Er du træt af ledninger, som blot er mere i vejen end til gavn? Selvfølgelig er du det – hvem vil ikke være det? Man er i hvert fald ikke glad for ledninger, hvis man har mange batteridrevne produkter, som behøver ladning tonsvis gange om dagen. Så hvorfor ikke mindske antallet af ledninger, som bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er virkelig grimt for dit syn. Men der er en løsning! Det er andre tider vi befinder os i, og vores teknologiske fremgang hjælper os med denne irritation! Alt er nærmest uden ledninger nu om dage. Og du kan nu købe en trådløs oplader til din mobiltelefon.  

En trådløs oplader kan hjælpe dig i din hverdag. Du skal ikke længere tænke på ledninger, som hele tiden skal være tilsluttet din mobil. Nu kan man tilkøvb en trådløs oplader, som blot skal være ved dit hjemmekontor og så kan du få din mobil opladet ekstrem hurtigt. Det er som at smugkigge ind i fremtiden! Forestil dig hvor behageligt man kan have det på arbejdet, hvis du blot skal lægge din mobiltelefon på en mikro platform, og så vil du få en umenneskelig hurtig opladning.  

De trådløse opladere virker til alle forskellige mobil modeller, men du skal være årvågen på hvor gammel din telefon er. Denne form for opladning behøver nyere teknologi, så din mobil må ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning sandsyneligvis at du fjerner dit telefon cover under selve opladning, så du er sikker på at få det ønskede resultat. Der er dog nogle telefon covers som er samarbejdsvenlige en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken telefon du har, når du lang omlænge vil tage skiftet over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere frihed!  

Der er faktisk utallige forskellige udgaver af trådløse opladere, så der er tosnvis at vælge imellem, når du bliver virkelig irriteret af ledningerne. Man kan få en trådløs oplader plade, hvor man blot skal montere sin enhed på padden. Denne pad kan sættes på din arbejdsstation på skrivebordet, så du aldrig vil vil være lav på strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man tit ikke tænker over at oplade sin mobiltelefon, da man ikke overskuer finde ledninger osv. op af rodeskuffen som vi alle har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er lige dig, så findes der også laderstationer, hvor du har en sammensætning af flere lader muligheder. Jeg har set, at du kan tilkøbe en dockingsstation, som vil passe ideelt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din mobil oprejst, mens den oplader, og så bliver du tilbudt utallige lader muligheder, så du ultra nemt kan se, om der er nogen, der vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som ofte er nice og en enorm fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere sagtens kan være en perfekt løsning for de personer, som hele tiden er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Mobiltelefonen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal foretage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt tonsvis gange i løbet af en dag, hvilket ofte resultere i at mobilen ikke bliver reconnected.