Lav skattejagt under børnefødselsdagen

Lav skattejagt under børnefødselsdagen

28. februar 2021 0 Af admin

Det kan være rigtig sjovt for både store og gamle at lave en god omgang skattejagt under selve børnefødselsdagen. Læs med her for at få nogle gode ideer til, hvordan du holder en rigtig god skattejagt med masser af opgaver og poster rundt omkring.

Læs med her, hvis det har interesse. Det vil kun tage et par minutter af din tid.

Hvordan holder du en ordentlig skattejagt?

Hvordan afholder man egentlig en ordentlig skattejagt? Der er mange måder, hvorpå man kan gøre det. Og det kan være svært at vide umiddelbart, hvordan man holder en rigtig god en. Hvordan skal man lige gribe sagen an?

zwap.dk kan du finde gode artikler omkring mange forskellige emner. Måske de også har nogle gode artikler omkring hvordan man holder en god skattejagt? Det er i hvert fald et forsøg værd.

Læs flere forskellige artikler om emnet. Det kan være med til at sætte inspirationen i gang og hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige måde at gøre det på. Det er for eksempel meget sjovt, hvis man laver nogle forskellige poster rundt omkring i baghaven eller på vejen. Og det kan samtidig være en god idé at lade børnene løse nogle opgaver imens de laver skattejagten. I de følgende afsnit vil vi snakke lidt mere omkring disse elementer af en skattejagt.

Hav flere forskellige poster rundt omkring i baghaven eller på vejen

Det kan være en rigtig god idé at have flere forskellige poster rundt omkring i baghaven eller på vejen, som børnene løber frem og tilbage imellem. Alt afhængig af hvor stor børneflokken er, så kan det endda være helt nødvendigt. Hvis de er rigtig mange samlet på en gang, så kan de have svært ved at koncentrere sig, når de alle sammen er samlet.

Det giver samtidig også mulighed for at du kan lave lidt godmodig konkurrence mellem de forskellige børn. Del dem op i forskellige hold, så de ved de konkurrerer med hinanden. Du kan eventuelt lade børnene selv bestemme, hvem de er på hold sammen med. Eller du kan bestemme, hvordan holdene ser ud. På den måde sikrer du dig, at der ikke er nogen børn, der bliver holdt udenfor.

Lad børnene løse opgaver imens

Det kan også være en rigtig god idé at lade børnene løse opgaver imens, når de fordeler sig på de forskellige poster under skattejagten. På den måde kan de også lære lidt og bruge hovedet, imens de løser de forskellige opgaver.

Husk på at det ikke skal være nogle meget komplicerede opgaver. De skal være alderssvarende. Og hvis børnene for eksempel kun går i børnehaveklassen, så skal de ikke være særlig komplicerede.

Du kan eventuelt lave nogle meget simple matematikstykker eller nogle gættelege, imens børnene løber rundt til de forskellige poster under skattejagten. Du kan også lave nogle små lege, hvor børnene for eksempel skalsætte halen på æslet med bind for øjnene eller lignende. Eller måske du skal lave nogle gode huskelege? Det er altid en sikker vinder og kan være meget sjovt for de små børn at lave.