Kom godt igennem sommeren med sommerhatte til alle i familien

Kom godt igennem sommeren med sommerhatte til alle i familien

20. juni 2022 0 Af admin

Når sommeren nærmer sig med fuld fart, så bliver der lige pludselig også bare en del varmere fra hvad der føles fra den ene dag til den anden. Derfor skal der selvfølgelig købes solcreme hjem, men I kan ligeledes sørge for at købe en masse gode sommerhatte hjem til hele familien, så alle er beskyttet lidt bedre mod solen.

Solhatte og sommerhatte kommer i mange afskygninger, men en ting er sikkert – og det er, at alle kan få brug for en eller anden form for sommerhat, der skygger for solens varme stråler. Og så kan flotte solhatte også være med til at pifte outfits op.

En solhat til den lille

Det er rigtig vigtigt at prioritere en solhat baby, hvis man har et eller flere små børn. Børn har nemlig ikke helt den samme modtagelighed overfor solens stråler, som voksne har, og derfor er det også rigtig vigtigt, at man beskytter deres hud i hovedbunden og i ansigtet med en fin solhat – og selvfølgelig også solcreme.

Fordi børn har det med at pille ret meget ved ting, så kan man med fordel vælge en solhat, som har en form for rem, man kan binde fast. På den måde er der i hvert fald større sandsynlighed for, at den lille ikke hele tiden tager solhatten af. Den skal jo gerne forblive på babyens hoved.

En smart kasket

En sommerhat, som faktisk er ret populær i næsten alle aldersgrupper, er kasketten. Det er en hat, som har et ret afslappet look, men som også samtidig er ret moderne. Den giver nemlig netop det her friske look, som mange nok er interesserede i at udstråler, når det er sommer og vejret er godt.

Men udover det så har kasketten også den funktion, som fleste sommerhatte og solhatte har – nemlig at den kan skygge for solen i ansigtet og sørge for, at hovedbunden ikke får alt for mange af de varme stråler. Så hvis du endnu ikke har prøvet at bruge kasketten som sommerhat, og måske mest forbinder den med det sporty look, så skal du måske prøve at få fat i en kasket, der er lige dig og se, om det skal være sommerens hat.

Den kække bøllehat

Et sidste bud på en hat, som faktisk også bliver båret af folk i mange aldre, er bøllehatten. Det er en hat, der for alvor i løbet af de sidste par år er begyndt at blive spottet meget i gadebilledet om sommeren. Der er måske mange, der associerer den med at være en fiskerhat eller lignende, men efterhånden er det faktisk nærmere en trend, og der findes desuden rigtig mange forskellige slags bøllehatte.

En trend, der er opstået med bøllehatte om sommeren, er, at mange, især unge mennesker, er begyndt at hækle eller strikke deres egen bøllehat. På den måde kan man jo selv vælge alle de sommerlige farver, som bøllehatten skal have – det giver i hvert fald et dejlig udtryk, når det nu også er en hat, der skal bruges som en sommerhat.