Hold formen vedlige med en crosstrainer til hjemmebrug

Hold formen vedlige med en crosstrainer til hjemmebrug

22. januar 2021 0 Af admin

Hvis du gerne vil have mulighed for at træne derhjemme, så er der flere gode motionsmaskiner, der er velegnede til det. På sådan en maskine kan du have din eneste træning, eller du kan supplere din øvrige træning med den.

En af de bedste hjemmetrænings-maskiner er en crosstrainer. Den er nem at bruge, og så træner den både dine muskler og din kondition. Du bruger både arme og ben på den, og du kan indstille den til forskellige niveauer.

Hvordan fungerer en crosstrainer?

En crosstrainer er en motionsmaskine, som træner både cardio og muskler. Den fungerer på den måde, at du sætter dine fødder i de to trædefelter, og så sætter du dine hænder på hver sit håndtag. Trædefelterne og håndtagene er koordinerede sådan, at de arbejder på kryds af hinanden. Deraf maskinens navn.

Når både dine arme og dine ben er i konstant bevægelse, så får du trænet alle de involverede muskelgrupper. Desuden kommer din ryg og din mave også på arbejde, da de følger kroppens krydsbevægelser. På den måde kommer næsten alle kroppens store muskelgrupper på arbejde, når du træner på en crosstrainer.

Ud over muskeltræningen så trænes din kondition samtidig. Det gør den, fordi du bliver forpustet, når du bruger maskinen. Dermed er en crosstrainer en rigtig glimrende allround træningsmaskine, og du behøver faktisk ikke anden træning end den, du kan få på den. Supplerer du med en anden form for træning, er det selvfølgelig super godt.

Priser og tilbud på crosstrainer

En god crosstrainer til hjemmebrug er dog ikke helt billig, men hvis du finder et godt tilbud på en af de bedre crosstrainer, så behøver det ikke at koste en formue.

Udfordringen ligger i at finde de gode tilbud og billige priser på det rette tidspunkt. Du kan læse mere om billige priser og gode tilbud på en crosstrainer på Fitdeck.dk.

Kan man blive udfordret på en crosstrainer?

Det er bestemt muligt at blive rigeligt udfordret på en crosstrainer. Dels kan du træne i lang tid på den, og dels kan den indstilles, så belastningen bliver øget. Når belastningen øges, så er crosstraineren hårdere at træde igennem på, og dermed skal du arbejde hårdere for at holde den i gang. Det påvirker både cardio og muskler.

Du kan også indstille den til at køre forskellige træningsprogrammer. På den måde kan du sammensætte din træning, så den bliver varieret, og du får trænet lidt forskelligt fra dag til dag. Dermed bliver det en alsidig og meget effektiv træning, du kan få på din egen crosstrainer.

Er du nybegynder, eller skal du genoptrænes, så er den også genial til det brug. Den kan nemlig sagtens trænes helt stille og roligt på. Det betyder, at du kan gå meget langsomt fremad, når du skal trænes op fra et ret lavt niveau – uden at du bliver overbelastet.