Hold formen ved lige med disse gode råd

Hold formen ved lige med disse gode råd

7. december 2020 0 Af admin

Er du træt af at være i dårlig form, og er du samtidig motiveret til at gøre noget ved det? Så bør du gribe chancen og benytte din motivation til at komme i god form! Det er især vigtigt at bevæge sig i disse julemåneder, hvor der nemt kan ryge mange søde indenbords – og det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at pleje din søde. Hvis du går i gang med at holde din form ved lige, kan du samtidig spise slik med god samvittighed.

 

Læs med i denne artikel, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan holde din form ved lige og komme godt i gang med det nye år.

Tag på lange løbe- eller cykelture i naturen

Hvis du føler, at det er uoverskueligt at begynde at fokusere på at komme i god form, hænger det muligvis sammen med, at du ikke kan overskue, hvor du skal starte. Og hvis det er længe siden, at du har været i gang med at træne på regelmæssig basis, er det helt forståeligt.

 

Det er derfor vigtigt at sige, at motion ikke behøver at være en stor omvæltning. Du kan nemlig nemt introducere mere motion til din hverdag ved at blot at tage cyklen på arbejde fremfor at køre. Det kan selvfølgelig være, at du ikke bor i cykelafstand til dit arbejde, men hvis du gør, er der kun fordele ved at hoppe på cyklen. Du starter nemlig samtidig din dag ud med at få frisk luft, og du slipper for at sidde i lange køer i morgentrafikken.

 

Du kan derudover købe dig et par gode løbesko, som du kan bruge til at løbe ture i naturen. Hvis du ikke føler, at din form er til en løbetur i øjeblikket, er en gåtur også stadig motion. Og du kan samtidig tage en god ven eller veninde under armen og få snakket imens. find inspiration her, hvis du mangler mere hjælp til, hvordan du holder din form ved lige i hverdagen.

Meld dig ind i dit lokale fitnesscenter og prøv holdtræning 

Det er en god idé at gøre motion til en sjov aktivitet, du kan dyrke sammen med andre. Du kan for eksempel melde dig ind dit lokale fitnesscenter og undersøge, hvad mulighederne er for at deltage på forskellige hold her. Måske vil du synes, at det er sjovt at deltage på forskellige dansehold, hvor du både får et smil på læben og pulsen op.