HAY kasser findes i så mange skønne farver

HAY kasser findes i så mange skønne farver

11. juli 2021 0 Af redaktionen_dk

HAY kasserne er på kort tid blevet utroligt populære, og det er der også en god grund til. Kasserne er perfekte som opbevaringskasser, pynt og de kan let som ingenting stables, så de intet fylder. Det kan næsten ikke blive bedre –  men lidt kan det faktisk. Kasserne findes nemlig i mange forskellige smukke farver og størrelser. Der findes mange forskellige nuancer af farver. Nogle er pastelfarvede, nogle er mere henne i naturfarverne, andre er mørke og nogle helt andre er mega farverige. HAY har nemlig farver til enhver smag. Se alle farverne på www.littlehappy.dk/hay-kasser.

Personliggør dit hjem med kasserne fra HAY

Noget af det mest iøjnefaldende ved et nyt hjem, er farverne. Man lægger mærke til om rummene er lyse eller mørke, om farverne er dæmpede eller neon og om farverne klæder hinanden eller om de er blandet. Uanset hvad, så udgør farverne en kæmpe del af indretningen og personliggørelsen af hjemmet. Kasserne passer ind i alle rum, og er perfekte til indretningen, fordi de har massere af opbevaring i sig, samt de er utrolig smukke og anderledes at se på i det moderne nordiske hjem.

  • Personligt hjem: Farven, størrelsen og placeringen af HAY kasserne er helt op til dig. Skab et personligt hjem med de mange skønne farver. Kasserne vil være gode i garderoben, stuen, badeværelset – ja endda udenfor.
  • Børneværelset: Forkæl dit barn med nogle skønne farver på børneværelset. HAY kasserne er perfekte til opbevaring af legetøj og tøj. Kassernes mange farver vil give et fint og farverigt udtryk til børneværelset.
  • Smarte funktioner: HAY kasserne har mange smarte funktioner. De kan foldes sammen igen, let som ingenting. De kan derfor nemt opbevares til de skal bruges en anden gang. HAY kasserne kan også stables i en uendelig højde, så de vil aldrig fylde særlig meget.

Farver i alle rum med HAY

Mange rum i det kendte, moderne, nordiske og stilrene hjem er hvide, sorte og meget enkelte. Det skaber et koldt og neutralt udtryk, som også kan være cool. Det ville bare være prikken over i’et med nogle fede farverige detaljer rundt omkring. Hjemmet ville hurtigt komme til at se gennemført og unikt ud, selvom man kun har tilføjet små enkelte objekter. HAY kasserne ville være ideelle i denne idé, fordi de har farverne. De ville ikke være nyttesløse små dekorationer, men faktisk pynt og opbevaring i én.

Det samme vil kasserne gøre for børneværelset, som ofte kan se rodet og kaotisk ud. Saml alt det farverige legetøj i kasserne. Værelset vil igen se ryddeligt og enkelt ud, men stadig med de små barnlige detaljer, som er vigtige for et rigtigt børneværelse.