Gaver du kan give hende og ham i år

Gaver du kan give hende og ham i år

30. september 2021 0 Af admin

Gaver til mænd og kvinder er tit meget forskellige og skifter fra år til år. 

Hvert år står tusinde af mennesker med samme problem. Hvad skal de give, kæresten, partneren eller kammeraten i gave. Det kan være svært at vælge den rigtige gave, specielt hvis den ikke må koste for meget. 

Gave ønsker hos kvinder er tit i retning af bløde pakker. Det er ønsker som, tøj, sko, tasker, frækt lingeri, sminke, smykker og smart phones. Får de lov at ønske gaver ved kæresten er sexlegetøj kommet mere med på listen de sidste år. Det er dog ikke den der ligger øverst. Hos mænd er det mere de hård pakker der dominerer. Det kan være fjernsyn, værktøj, alufælge, fin spiritus, ure, en skjorte, telefoner og tablets. Det er her ikke så meget de bløde pakker der dominerer, de er dog kommet mere med på listen de sidste par. 

Man kan hurtig se at gaveønskerne ikke kunne være mere forskellige når det kommer til kvinder og mænd. Det betyder så også at kvinder og mænd har svært ved at forstå det modsatte køns ønsker. Det gør det ikke nødvendigvis nemmere at købe gaver. Dertil kommer at gaveønsker de seneste år er steget grundigt i pris. Hos kvinder er der stadig mulighed for at købe tøj, undertøj og sminke til fornuftige priser. Ved mænd er det næsten kun en flaske god sprut der kan fås til en nogenlunde pris. På nær de få nævnte er de fleste ønsker altid ret dyre, så er det en kammerat eller veninde du skal købe til kan det være vanskeligt. 

En gave der dog altid er god både mænd og kvinder er et gavekort. Det er lidt kedeligt at give som gave. Det er dog noget der er ret populært, da det så også byder på muligheden for selv at komme ud og shoppe lidt. Specielt hos kvinder er det altid en kærkommen treat.