Fodboldtræning eller hjemmetræning?

Fodboldtræning eller hjemmetræning?

14. februar 2022 0 Af admin

Mange overvejer at starte til fodbold efter at Danmark har været lukket ned for at kunne få skabt nogle nye venner og bekendtskaber. Dette er en meget fornuftig idé, og man bør nok komme i gang med eller anden form for holdsport i 2022 for at bygge nye sociale relationer – det behøver altså ikke lige være fodbold, selv om denne sport er meget populær i Danmark. Det kommer også meget an på, hvilke slags mennesker du gerne vil møde.

Når ovenstående så er nævnt, så kan vi lige hurtigt nævne, at hjemmetræning stadigvæk er en ting man kan lave, hvis man ikke har så meget tid en eller anden dag, fordi man kom sent hjem fra arbejde eller lignende. Du kan læse mere om hjemmetræning på den her side.

Fodbold

Når man går til fodbold, så skal man til træning på et fast tidspunkt hver uge, og så skal man sandsynligvis også deltage i fodboldkampe. Hvis dette ikke er noget for dig, så er en anden sport nok mere passende. Unge mænd drikker typisk nogle øl efter en kamp, og nogle gange bliver der drukket mange øl. Leder du derfor efter denne form for sociale fællesskab, så er fodbold nok noget for dig.

Løbeklub

Løbeklub kunne være et godt alternativ for dem der gerne vil løbe lidt, men hvor man ikke skal til kamp i weekenderne, og hvor man ikke lige skal drikke øl. Det er meget sundt at løbe, fordi man typisk taber sig, fordi man kommer i kalorieunderskud (hvis man selvfølgelig ikke spiser for meget), og så er det også godt for hjertet. Det sociale fællesskab er blot en ekstra fordel, så det bliver egentlig til en win-win situation for dig. Du kan også tvinge dig selv til at komme og at løbe, fordi du nu har nogen at løbe med. I kan aftale faste tidspunkter eller bare aftale et tidspunkt i løbet af en bestemt uge.