Floating til efter træning

Floating til efter træning

14. november 2022 0 Af admin

Er du opmærskom på at få restitueret ordentligt, efter du har dyrket fodbold eller anden sport?

Det er uhyre vigtigt at du husker at restiture, når du bruger kroppen. Det er underordnet om du dyrker sport på højt plan, eller om du bare gør det engang imellem. Du kommer ikke udenom at skulle restituere. Det er dog ekstra vigtigt selv at være opmærksom på det, hvis det er noget du gør ofte. Hvis du kun dyrker sport et par gange om ugen, vil du højst sandsynligt når at blive frisk igen, og give din krop et hvil, inden du starter igen. Det er mere vigtigt at have fokus på, hvis du gør det flere gange i ugen, og kroppen ikke får fuld tid til at restituere.

Der findes heldigvis efterhånden, rigtig mange måder du kan hjælpe kroppen på. Det kan være alt fra isbad til massage. Der er sågar også de lidt nyere tiltag såson recovery boots og floating, og lige netop floating, er det vi vil komme mere ind på nu.

Floating som restitution

Du kender måske ikke til floating, og hvad det er, men det har faktisk været noget man har kunnet gøre i lang tid efterhånden. Floating er kort fortalt, at man ligger og slapper af i et kar fyldt med saltvand, i en helt lukket beholder. Hvis du vil læse mere detaljeret hvad floating er, kan du læse mere om floating her.

Det vi vil snakke mere om, er de fordele du kan opnå ved floating, i forhold til at restituere. Som sagt ligger du i en saltvandbeholder, og slapper helt af. Her giver du din krop de optimale forhold, den skal bruge for at kunne slappe helt af. Du er indkapslet i beholderen, der lukket næsten alt lyd og lys ude, og kan derfor fokusere på at slappe af.

Det er i nyere tid, blevet brugt meget i forhold til restitution, og bliver også tit brugt i forbindelse med recovery boots.