Firmafest i vidunderlige omgivelser

Firmafest i vidunderlige omgivelser

23. januar 2023 0 Af redaktionen_dk

 

Find det bedste sted til jeres næste firmafest

Det er selvfølgelig vigtigt at dyrke kroppen og få god motion, gerne sammen med gode venner eller kollegaer. Måske har I netop smidt fodboldstøvlerne i tasken, taget et bad og sagt tak for i dag. Men har I husket også at tænke på den sociale side af sammenholdet? Ikke at man ikke er social, når man f.eks. render rundt på fodboldbanen, men det er jo ikke for alle. Hvad med kvinderne på kontoret, eller dem, der bare ikke er så glade for fodbold? En firmafest er for alle, og det giver et særligt udbytte, hvis man holder den et fantastisk sted.

 

Firma sommerfest på Charlottenlund Slot

Charlottenlund Slot er faktisk en mulighed. Det kan måske overraske – det er jo et gammelt royalt slot og tilmed fredet, som en del af vores fælles kulturarv – men det er faktisk muligt, at holde sit næste firmaevent her. Kontakt eventbureauet The Tribe, som bor på slottet. De er eksperter i 1. klasses firmaevents og fester, hvor der ikke bare er lækkerier til ganen, men også skabes en sjov og social ramme for hele arrangementet, med deres specielt designede teambuilding spil.

 

Firmajulefrokost i København er også en mulighed

En firmafest kan selvfølgelig også tage form af en julefrokost, og det er en god ide at være ude i rigtig god tid. Alle vil have de samme få fredage i november / december, så det er først til mølle. Slottets smukke omgivelser er som skabt til denne slags events. Om sommeren kan man tage slotsparken og haven i brug, måske endda spise ude. I vintermånederne står slottet indbydende med sine gyldne lys og smukke salen. Træd indenfor i varmen og start aftenen med et godt glas vin.

 

Firmafest aktiviteter med The Tribe

Hvad skal festen mere kunne, end bare fest? Har du også brug for en ramme for festen og gerne nogle gode teambuilding aktiviteter, der passer godt ind i en fest, så er The Tribe et oplagt valg. De er et lille dynamisk bureau grundlagt af antropologer, der tager teamudvikling og teambuilding seriøst. De har udviklet et spil til Charlottenlund Slot – kaldet Kongens Kancelli – som er designet til at danne rammen om gode firmaevents med både godt til ganen, hovedet og holdånden.

 

Lag jeres næste firmaarrangement i Nordsjælland

Hvis et spil af 2-3 timers varighed er for meget for jeres næste arrangement, er The Tribe også leveringsdygtige i mindre teambuilding pakker, der kan skræddersys til jeres behov. I kan f.eks. nøjes med fornøjelige selskabslege i forbindelse med festen, eller benytte jer af enkelt udvalgte teambuilding øvelser som optakt. Kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud.