Find på noget at lave i nedlukningen

Find på noget at lave i nedlukningen

16. januar 2021 0 Af admin

Vi er mange, der savner at komme ud og trille noget bold. Vinterpausen har altid været en smule trist. De lokale klubber spiller ikke på fjernsynet, og du kommer kun sjældent ud at spille selv.

I år er det så helt slut med at spille selv. Træningen, der engang var sur og en halvirriterende pligt i de tæt på frostgrader, lyder nu som et vidunder af en herlig oplevelse.

Hvis du har det sådan. Hvis du kan mærke, at din krop mangler motion, mangler hårdt fysisk arbejde – hvad holder dig så egentlig tilbage fra at udføre det arbejde?

Sæt boligen i stand – nu du har tiden

Hvis du virkelig savner at arbejde. Så kom i gang med at sætte boligen i stand.

Hvis der er et tidspunkt på året, hvor du faktisk har tid, så er det højst sandsynligt nu. Du skal ikke noget. Du kan ikke noget.

Gå ind på maler-maling.dk og find den helt rette maling til huset. Og lad så være med at høre dig selv sige, du klarer det i morgen.

Kom op om morgenen, selv hvis du ikke har andet at se til en maling af rummene i boligen. At holde dig beskæftiget uden nedlukningen gør både din krop og din hjerne glad.

Det nytter absolut ikke noget at sidde foran fjernsynet og se Premier League og ærgre sig over, at det ikke er dig, der kan løbe rundt på banen.

Det styrker kun den trang, du har til at komme tilbage på græsset. Det sker ikke lige forløbeligt.

Men hold dig ved godt mod, du kommer med garanti tilbage på græsset inden alt for længe.

Husk at komme ud i naturen

Med malerjobbet i baghånden har du et klart formål med at stå tidligt op og komme i gang.

Det kan endda være, at jobbet skrider hurtigt frem, og du kan se udviklingen hurtigt, og måske bliver det et helt nyt og lækkert rum.

Det ville da være herligt.

Nu kommer der så en lille anden ting, du ville have godt af, nu hvor landet er lukket ned.

Kom ud af malerdampen og ud i naturen. Gå en tur langs vandet. Tag noget varmt tøj på, så du ikke blive holdt tilbage af den bidende kulde.

Naturen, den friske luft og dine bens gang eller løb har ligeledes en nyttig funktion på dit helbred. Du får bevæget dig, du får tømt hovedet, du får set noget andet.

Klubber starter forhåbentlig op snart

Med de to redskaber skal du nok klare vinterens og nedlukningens kulde.

Husker du at holde dig i gang, stå op i en ordentlig tid, slipper du for tungsind og et irriteret og frustreret humør.

Husker du at komme ud i naturen, gavner du ligeledes humøret, plus du får lidt ud af dagen. Du kan slappe af og bare nyde, at der faktisk ikke er så mange til at give sig til.

Det er jo ikke den allerværste situation, vi står i. Og husk så på – klubberne åbner lige om lidt.