Find et headset til træningen

Find et headset til træningen

9. april 2021 0 Af admin

 

Find et headset til træningen

Hvilket headset skal jeg vælge? Har du brug for et høretelefoner, som kan afspille i den bedste kvalitet og har en unik lang batterikapacitet, så du slipper for at skulle oplade dine Bluetooth høretelefoner op hele tiden? Så har vi lige netop de bluetooth høretelefoner, som du har brug for! PS Dansk Ehandel specialiserer sig i trådløse høretelefoner og bluetooth headsets er vores fortrukne headsets. Det vigtigste for os er at lydkvaliteten er i top, når du skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje. Når man skal vælge sit næste høretelefoner er det her vigtigt at have en ide om netop, hvad du gerne vil have at det skal kunne. Her kan man se på om det er batterilevetiden, som er det vigtigste for en. Derfor er det intelligent at kigge nærmere på de specifikationer som headsettet har, når man skal købe et nyt headset.  

Vores Bluetooth headset connectes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den mest stabile type for forbindelse der er, når man skal anvende høretelefoner trådløst.  Her findes der et væld af generationer, som hver eneste gang forbedrer brugeroplevelsen herunder forbedre den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  

Suplimt sortiment 

Vores store sortiment er præget af både sportsheadset og Bluetooth headset til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du undgår for at dit headset ryger på gulvet og bliver ødelagt, hvis det ryger ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags headset består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig trådløst, der er dig i vejen, mens du er på farten.  

Vores hverdags Bluetooth headset kommer med et etui, som lader dit Bluetooth headset op, mens du ikke gøre brug af dem, det er hvad vi kalder for intelligenet! Etuiene fungerer dermed som en form for powerbank til dit headset uden at du skal tænke på en dum ledning du skal vikle dem ud af, når du skal til at lytte til musik. Etuiet gør det overskueligt for dig at organisere dine earpods er, så du slipper for at den ene forsvinder i lommen eller andetsteds.  

Ting man bør overveje 

Lyttetiden er en af de afgørende faktorer, man skal være opmærksom på, når du skal vælge hvilke Bluetooth høretelefoner, som man skal have. Da det afgør hvor lang tid du kan lytte til din yndlings podcast. Her er det også være klogt at se på hvor lang tid det tager for det trådløse headset at blive opladet, da det er vigtigt, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. Er du et naturmenneske, som elsker at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det bedste valg at bruge ledningsfrie headsets. I fitnesscenteret er den fortrukne afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er næsten aldrig dit favorit track, der kører på højtalerne i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller anvende de mange maskiner.  

Slip for ledningsspinat  

In ear høretelefoner er også et populært valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot vil lytte fokuseret på det, som foregår i dine Bluetooth høretelefoner. Vi ved at viklede ledninger er noget af det mest ubehagelige ved høretelefoner, hvorfor vi udelukkende forhandler ledningsfrie Bluetooth headsets. Så du undgår at skulle vikle en ledning fra hinanden. Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget.