Få flotte vipper i Kolding

Få flotte vipper i Kolding

3. december 2021 0 Af admin

Der er intet der er så betagende som smukke øjenvipper.

Lange og fyldige vipper har simpelthen en helt fantastisk effekt for den kvindelige og forførende udstråling.

Eyelash extensions er kunstige øjenvipper. Ordet ”kunstig” lyder måske mindre charmerende, men det kan laves, så det ser fuldstændig naturligt og lækkert ud.

Eyelash extensions giver den volumen i vipperne, man ville ønske varede for evigt.

Du kan få lavet vipper i Kolding – se eksempelvis https://www.yndigkolding.dk/vipper-eyelash-extension/. Eyelash extensions giver det naturlige udseende af lange og smukke øjenvipper.

Betagende øjne

Single eyelash extensions er den metode, hvor der påføres en vippe ad gangen på en naturlige vippe. Vipperne sættes fast med en speciel hurtigtørrende lim, der er udviklet til netop dette formål.

Vipperne føles så bløde og naturlige og forbliver fleksible, da limen tørrer blødt op. De kunstige vipper er meget fine og syntetiske, og de findes i flere forskellige længder, tykkelser og bøjninger.

Sammen med klinikkens behandler finder du ud af hvilken en løsning der bedst imødekommer dine ønsker, så du får lige præcis det look, du gerne vil have.

Du kan også få påsat buketter i stedet for blot et enkelt hår. Denne metode foretrækkes hos kunder, der ønsker påsætning af mange kunstige vipper for at opnå meget fyldige vipper.

Det giver mere markerede og bambi-lignende øjne. Det vil helt sikkert være en god investering, hvis du skal til en stor begivenhed. De flotte vipper vil pifte hele dit look op, evt til bryllup, julefrokost eller nytårsaften.

Eyelash extensions kan både anvendes til et festligt og et mere naturligt look.

For at holde vipperne flotte, anbefales der opfyldning efter 2-3 uger. Det er meget individuelt, hvor længe vipperne holder. De falder af i et roligt tempo, men holdes opfyldningerne ikke ved lige, kan de fremstå uens, og effekten vil være aftaget.

Det fulde udbytte af denne behandling får du, hvis du er god til at vedligeholde vipperne. Herunder både med vippeserum, opfyldning og at skåne vipperne for gnid mv.

Årets unikke og personlige julegave

Et gavekort på en behandling med eyelash extensions vil give gavens modtager en oplevelse, der vil blive nydt og husket.

Det er den perfekte julegave til hende, du gerne vil forkæle med en skøn behandling, som holder i flere uger.

Det gode ved denne gave er, at den heldige kvinde ikke behøver at pleje vipperne eller bruge mascara når hun har extensions. Det gør morgenrutinen nemmere og hverdagen lidt mere fantastisk.

Det er altid en udfordring at finde på en god gave til sin udkårne. Det der med at finde på noget nyt hvert år, og gerne noget der overrasker positivt er ikke altid en nem sag.

Eyelash extensions er noget for de fleste, både de ældre teenagere, de unge voksne og de modne kvinder der ønsker at fremstå som velsoignerede og smukke, på trods af de alderstegn der helt naturligt dukker op.

Et gavekort til en klinik der laver eyelash extensions vil helt sikkert overraske hende og vise, hvor meget du ønsker, at hun skal selvforkæles.