En oplevelse der udfordrer din hjerne

En oplevelse der udfordrer din hjerne

25. maj 2022 0 Af admin

Ønsker du at prøve en oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige. Så kan det være en tur i et mystery room København kunne være lige noget for dig. I et mystery room kan du få udfordret dine evner til at tænke logisk på en anderledes og underholdende måde ved at løse forskellige typer af gåder. Men hvad er et mystery room? Et mystery room og et escape room er overordnet set det samme.

I et mystery room handler det om at løse et mysterie og knække koden til at komme ud af rummet sammen med en gruppe af dine venner. For at kunne klare opgaven handler det i høj grad om at kunne arbejde sammen og være i stand til at tænke kreativt. At besøge et mystery room kan være en spændende oplevelse fuld af en masse overraskelser undervejs. 

Mere om mystery rooms 

Escape rooms og mystery rooms er en nyere form for underholdning, der originalt er inspireret af et Japansk computerspil. Underholdningsformen har eksisteret siden 2007, hvor det allerførste escape room åbnede i Japan. Mystery room har siden da spredt sig med stor hast til mange storbyer i resten af verden.

På grund af sin hurtigt stigende popularitet er det derfor let at finde et mystery i de fleste større byer som eksempelvis København, Århus eller Odense. Det er dog ikke kun muligt at finde forskellige typer af mystery rooms i Danmarks største byer. Bor du ikke nær en større dansk by findes der også et utal af mystery rooms i flere mindre byer rundt omkring i Danmark. Uanset hvor du er bosat i Danmark er det derfor ikke svært at finde et mystery room nær dig.

Forskellige typer af mystery rooms

Ikke alle mystery rooms er ens. Der findes flere forskellige typer af mystery room med forskellige typer af temaer. Eksempelvis findes der rum med detektivtemaer, hvor dig og dine venner skal leve jer ind i rollen som detektiver og løse forskellige gåder.

Udover detektivtemaer findes der mystery rooms med mordgåder som omdrejningspunkt og mange andre temaer. Det er altså rig mulighed for at finde en type af mystery room, der vækker interessen hos dig og dine venner. Fælles for dem alle er dog, at I vil blive udfordret og tvunget til at tænke kreativt.