Ekstraudstyr til fodboldperfektionisten

Ekstraudstyr til fodboldperfektionisten

19. april 2021 0 Af admin

Om der skal investeres ekstra i fodboldudstyr er i høj grad noget, som folk kan være uenie om. Nogle mener, at det ekstra materiale er overflødigt, hvorimod andre mener, at det er med til at give de ekstra procenter, som kan ændre resultatet af en kamp.

Hører du til den gruppe, der mener, at det at investere ekstra i fodboldudstyr, er en god idé, så kan du i det følgende bliver klogere på, hvad der gemmer sig af muligheder derude. Hvis du i forvejen har sat dig godt ind i markedet for fodboldudstyr, så er der dog en chance for, at du allerede er stødt på de produkter, som vi i det følgende vil komme ind på.

Et gratis tip inden vi starter, er, at hvis udstyret skal være helt i top, bør du detaljeret undersøge hvilke fodboldstøvler, der passer dig bedst. Der findes i dag rigtig mange forskellige og flere af dem er naturligvis udviklet med nyeste teknologi. Der er de seneste 5-10 år sket rigtig meget, hvor vi blandt andet har set meget lette fodboldstøvler, fodboldstøvler med indbygget sok og mange andre detaljer, som kan give spillere på alle niveauer de få procent ekstra, der kan være kampafgørende.

PLAYR GPS Tracke SmartVest

Er du typen, der virkelig elsker at nørde alle detaljer af en fodboldkamp og ikke mindst af din egen præstation? PLAYR GPS Tracker er et tracking system, som gør det muligt for dig at analysere din egen præstation ned til mindste detalje.

Er du fodboldspiller på amatørniveau, men har ambitionen om at tage det til næste skridt, så skal du forberede dig på, at klubber på højere niveauer vil have folk ansat til at klare dette analysearbejde. Så for at komme dem i forkøbet og allerede nu forberede dig på i højere grad at arbejde med løbemønstre, så er dette et fantastisk stykke værktøj, som kan hjælpe dig med at forbedre de ting, som måske ikke virker så åbenlyse.

Blandt de mange ting som denne SmartVest kan hjælpe dig med at analysere, er din hastighed, din totale distance samt vise dig et heat map, som tydeligt viser, hvor du har bevæget dig på banen.

G-Form benskinner

Benskinner er endnu et emne, som virkelig kan splitte folk. Nogle mener, at benskinner med garanti skal benyttes for at beskytte skinnebenet mod spark, mens andre mener, at en benskinne er overflødig og blot er til hindring, når man spiller kamp.

G-Form benskinner er udviklet på en ny, revolutionerende måde. Modsat den hårde skinne, som traditionelt er benyttet, har G-Form benskinnen en tyndere, blødere og mere fleksibel overflade. På trods af dette, så beskytter skinnen endnu mere, da teknologien hærder overfladen, så snart denne udsættes for spark. På denne måde bliver den hårde skinne kun taget i brug, når der er nødvendigt, og spilleren behøver ikke rende rundt i alle 90 min. af kampen med en hårde skinne under fodboldsokken.

Liiteguard Fodboldsokker PRO-TECH

De fleste fodboldspillere kender til udfordringen ved, at hoppe i et par nye fodboldsokker, påføre sig fodboldstøvlen og herefter få følelsen af, at fødderne svømmer rundt nede i støvlen. Årsagen til dette er, at fodboldsokken kan være glat de første par gange, man bruger denne.

For bl.a. at imødekomme dette, så er det Liiteguard fodboldsokker udviklet. Sokkerne er produceret med en bund af silikoneknopper, som sikrer dig skridsikkerhed i støvlerne. Udover den irriterende følelse af ikke at stå fast i støvlen, så vil disse silikoneknopper også forebygge vabler og blå negle, som naturligvis også kan være en hindring for en fodboldspiller.

Med ovenstående tip mener vi, at du i høj grad har mulighed for at vinde et par ekstra procenter til kampen. I fodbold kan alting ske og hver en lille detalje kan være kampafgørende.