Din guide til fodbold på TV’et

Din guide til fodbold på TV’et

8. februar 2021 0 Af admin

Der er masser af muligheder for at se fodbold på tv nu om stunder. Det kan være via de traditionelle tv-kanaler, men især streamingtjenesterne har gjort det muligt at se en masse kampe.

Der er stort set fodboldkampe på tv hver dag året rundt. Ønsker du at se fodbold i tv, så har vi lavet en miniguide så du ved hvor du kan se hvad.

Superligaen

Den bedste hjemlige liga er som sagt Superligaen, og er selvsagt meget populær blandt os danskere. Her deles to tv-giganter om rettighederne, nemlig Viasat som viser 5 ud af 7 kampe på deres kanaler TV3 Sport, TV3 Max og TV3+. De sidste 2 ud af 7 kampe vises hos Discovery på deres kanaler Canal 9 og Eurosport 2. De kan også ses på de to giganters streamingtjenester.

Champions League

Den bedste turnering for klubhold, Champions League er også meget populær. Rettighederne til disse kampe har Viasat sikret sig, og kampene kan ses på kanalerne TV3 Sport, TV3 Max og TV3+ hvor kampene bliver placeret løbende. Med Viaplay sport kan man streame alle kampene.

Premier League

Den meste populære nationale række er Premier League, som efter mange år med en stærk økonomi har gjort sig selv attraktiv overfor publikum rundt i hele verden. Her i Danmark er der stor efterspørgsel på kampene hos de danske fans. Her er det også Viasat som har sat sig på rettighederne. Igen vises kampene på deres kanaler TV3 Sport, TV3 Max og TV3+. Desuden har Yousee fået adgang til enkelte kampe på deres helt egen kanal Xee. Kampene kan også ses via Viaplay sport.

La Liga

Hvis du ønsker at se spansk fodbold, så kan kampene fra La Liga ses på TV2 sport og TV2 sport X. Er du mere til streaming så kan kampene ses på TV2play.

Serie A

Flere af de største danske profiler har fået sin gang i nogle af de italienske klubber, og derfor er interessen også stigende hos de danske seere. Ønsker du at se disse kampe, så kan de ses på primært TV2 sport X og så selvfølgelig TV2play.

Vi håber at denne miniguide har klædet dig på, så du ved hvor du kan finde de forskellige ligaer på tv.