Det er aldrig for sent at starte til fodbold igen

Det er aldrig for sent at starte til fodbold igen

18. april 2022 0 Af admin

Har du før i tiden spillet fodbold, og har du en drøm om at komme til det igen, behøver det ikke at være noget, der bliver ved drømmen. Der er jo mange gode muligheder for at komme til at spille fodbold igen, det handler bare om at gøre noget ved det. Og du er den eneste, der rent faktisk kan gøre noget ved lige netop det her problem. Så har du lyst til at spille på et fodboldhold igen, men er du bare ikke kommet i gang med det, er det måske ved at være på tide rent faktisk at gøre noget.

Køb billige lamelgardiner her.

Find et hold nær dig

Der kan være mange årsager til, at du stoppede til fodbold i tidernes morgen. Men uanset hvad der fik dig til at stoppe, behøver ikke at blive ved med at holde dig fra fodbold. Det kan være, at du fx er flyttet væk fra den klub, du tidligere spillede i, men hvorfor så ikke melde dig ind i den nye klub, du er flyttet tæt på? Der er fodboldklubber i stort set hele landet, og der er gode chancer for, at der også er et hold i den by, du nu bor i.

Stoppet på grund af en skade? Spil på et lavere niveau

Stoppede du dengang på grund af en skade, kan det være, at du skal overveje at starte op på et lavere niveau, hvor tempoet ikke er lige så højt, og hvor der er plads til at springe en træning eller to over, hvis du gerne vil passe på bentøjet. Det kan også være sjovt at spille nede i serie 4 eller 5, hvis det bare handler om at være på et fodboldhold og hygge sig.

Find sorte mørklægningsgardiner her.

Tag til en træning

Du behøver ikke at melde dig ind i din nye klub her og nu. Du kan ofte sagtens vælge at tage til en prøvetræning eller to for at finde ud af, om det er noget for dig at være med. Der er mange klubber, der træner et par gange om ugen, og så er det jo bare med at ringe til træneren og få mere info om, hvornår træningen er. De fleste hold er klar på at tage imod nye spillere, så der er sikkert også plads til dig på det lokale hold.